reklama
KarolinaDD
Fanka BB :)
Ja skakałam na piłce, sporo osób mi to poleciło. Nie wiem czy mi to pomoglo ale chyba tak bo urodziłam 5 dni przed terminem.
Madzia86G
Jak się ma zacząć to się zacznie .
Sposoby sa . Są osoby którym poród się zaczął, są osoby którym poród nie zaczął się przy żadnym sposobiem .
No nie i koniec
A z tych metod o których ja słyszałam :
- chodzenie po schodach tam i z powrotem
- seks
- podobno czipsy paprykowe
Sposoby sa . Są osoby którym poród się zaczął, są osoby którym poród nie zaczął się przy żadnym sposobiem .
No nie i koniec
- seks
Kanada123
Początkująca w BB
Ha ha ha pewnie zdziwiona byłaś?Ja skakałam na piłce, sporo osób mi to poleciło. Nie wiem czy mi to pomoglo ale chyba tak bo urodziłam 5 dni przed terminem.
Kanada123
Początkująca w BB
Boje się wywoływania oksytocyną dlatego łapię się każdego sposobuJak się ma zacząć to się zacznie .
No nie i koniec
- seks
maszak
Nie ma sposobu na to, żeby przyspieszyć. Mozesz probować, ale to Cię tylko umęczy i sfrustruje. Mój 3 porod mial byc ekspresem ... skracająca szyjka itp. 2 tyg przed terimem myślalam, ze to już bo każdy mówił będzie szybciej. Rozwarcie na 1,5 cm i wszystko ucichło. Zostałam na patologi codziennie na korytarzu robiłam 10 ty kroków, skakałam na piłce i co i nic sie nie wydarzyło. 4 dni przed terminem dostałam balonik po nocy o 6 wzięly mnie na porodówkę o 9 młody był na świecie. Na szczęście wywoływanie nie jest aż takie złe, jednak jak masz możliwość to czekaj spokojnie ja pierwszą urodziłam 6 dni po terminie, drugą 4 dni po i samo się zaczęło .Hejka jestem 2 dni po terminie, czy macie sprawdzone sposoby na przyśpieszenie porodu?
Ja zawsze od babć czy ciotek slyszalam ze chodzenie po schodach, żeby duzo chodzić a nie leżeć.Hejka jestem 2 dni po terminie, czy macie sprawdzone sposoby na przyśpieszenie porodu?
Stymulacja sutkow, seks. Ile w tym prawdy nie wiem
Kanada123
Początkująca w BB
Nie ma sposobu na to, żeby przyspieszyć. Mozesz probować, ale to Cię tylko umęczy i sfrustruje. Mój 3 porod mial byc ekspresem ... skracająca szyjka itp. 2 tyg przed terimem myślalam, ze to już bo każdy mówił będzie szybciej. Rozwarcie na 1,5 cm i wszystko ucichło. Zostałam na patologi codziennie na korytarzu robiłam 10 ty kroków, skakałam na piłce i co i nic sie nie wydarzyło. 4 dni przed terminem dostałam balonik po nocy o 6 wzięly mnie na porodówkę o 9 młody był na świecie. Na szczęście wywoływanie nie jest aż takie złe, jednak jak masz możliwość to czekaj spokojnie ja pierwszą urodziłam 6 dni po terminie, drugą 4 dni po i samo się zaczęło .
reklama
Kanada123
Początkująca w BB
Właśnie tego wywoływania się bojeNie ma sposobu na to, żeby przyspieszyć. Mozesz probować, ale to Cię tylko umęczy i sfrustruje. Mój 3 porod mial byc ekspresem ... skracająca szyjka itp. 2 tyg przed terimem myślalam, ze to już bo każdy mówił będzie szybciej. Rozwarcie na 1,5 cm i wszystko ucichło. Zostałam na patologi codziennie na korytarzu robiłam 10 ty kroków, skakałam na piłce i co i nic sie nie wydarzyło. 4 dni przed terminem dostałam balonik po nocy o 6 wzięly mnie na porodówkę o 9 młody był na świecie. Na szczęście wywoływanie nie jest aż takie złe, jednak jak masz możliwość to czekaj spokojnie ja pierwszą urodziłam 6 dni po terminie, drugą 4 dni po i samo się zaczęło .