reklama
aguska2017
Fanka BB :)
moim zdaniem ładnie przybiera no i jak rośnie
aguska2017
Dodam że mój synek podobnie ważył gdy sie urodził (pisałam wczesniej)a gdy skończył 2 miesiące ważył 5250kg przed chwila sprawdziłam
aguska2017
Uuuu to jest naprawdę dużapewnie wygląda na wiele starszapozdrawiam
kakakarolina
scarlet czekam kiedy Mój maks dogoni Twoją Zuzkę U nas 9 kilo )
Wielka jest strasznie. Na pół roku miała prawie 11 kg, więc teraz przystopowała. Ciesze się, bo wygląda na 3 lata a wolałabym, żeby mi troche wydrobniała. Dzisiaj na spacerku spotkałam jedną panią z dzieckiem i ona myślała, że moja mala ma ze 4 latka Jak siedzi w wózku i jest w kombinezonie to wygląda na jeszcze większą.
Ubranka na 104, bucik 26.
Ubranka na 104, bucik 26.
Ostatnia edycja:
aguska2017
to naprawde jest baardzo duża
Moja zaraz bedzie miec 17msc i waga 9,500 (to i tak duzo ja na nia :-)).. wzrost ok 82-83cm- musze jaz mierzyc dokladnie...
SCARLET a mam pyanie do Ciebie...Lekarze cos sie czepiaja wagi i wzrostu corci??? Mojej kolezanki cora jak maila rok ważyła 17kg!!! wzrostowo jest wielka... Wyglada jak 4 letnie dziecko... I dodam, ze wychowywane bez cukru, a wczesniej dlugo na piersi.. A tylko mala jak miala 18msc to schudla troche.. ale musza bardzo uwazac na to co je. Jak niska waga to sie od razu czepiaja , no i dobrze,bo przynajmniej przyczyny tej chudosci znalezli..
SCARLET a mam pyanie do Ciebie...Lekarze cos sie czepiaja wagi i wzrostu corci??? Mojej kolezanki cora jak maila rok ważyła 17kg!!! wzrostowo jest wielka... Wyglada jak 4 letnie dziecko... I dodam, ze wychowywane bez cukru, a wczesniej dlugo na piersi.. A tylko mala jak miala 18msc to schudla troche.. ale musza bardzo uwazac na to co je. Jak niska waga to sie od razu czepiaja , no i dobrze,bo przynajmniej przyczyny tej chudosci znalezli..
reklama