reklama
Ale wiesz co ci powiem? Moja 5-latka jest dużą dziewczynką a u niej w przedszkolu jest klika takich maltkich dziewuszek i ja zawsze patrze na nie tak troche z zazdrością, że jakie mini są Dziewczynka jak jest filigranowa ślicznie wygląda.
eli no taka chudzinka tak jak moj.... na swoj wiek jest bardzo drobny.
Na buzi wyglada na grupszego ale w rzeczywistosci....
no wloski ma cudowne.
To mojego siatka centylowa i malutki.
No rzeczywiście malutki.
Za to Zuzia zamiast zbliżać się to siatki centylowej to się oddala, co mnie wcale nie cieszy
scarlet. no tak niestety jest, niektore w ta strone a inne w droga bo i ty sie pewnie martwilas no i ja sie martwie bo jesc nie chce i rezygnuje z mleka... za dobrze by bylo gdyby bylo idealnie po srodku....
Twoje dzieciaczki przesliczne no i swietna fotka.
eli no role zawsze sie moga odwrocic. ja bylam chudziutka a teraz
Twoje dzieciaczki przesliczne no i swietna fotka.
eli no role zawsze sie moga odwrocic. ja bylam chudziutka a teraz
scarlet zobaczysz jak sie role odwrócą ja byłam w szkole największa a kol która była zawsze liliputem jest teraz o głowe wyzsza ode mnie...
No nie wiem. U męża w rodzinie dzieci są wielkie. Kuzyn Zu, który ma 17 lat ma już 192 cm i chyba ciągle rośnie.
reklama
eli88
Fanka BB :)
HANIA TEZ REZYGNUJE Z MLEKA... tzn ona rezygnuje ze wszystkiego... nie chce jeść piersi nie chce jeść modyfikowanego z butelki, nie chce pić soczków nie chce jeśc zupek robionych, gotowych.. po prostu wszystko jest be.. a i oczywiście potrafi zgłodnieć i upominać sie o jedzenie.. po 7-8 godzinach od poprzedniego jedzenia... tak nie jedzą nawet dorośli!!! ale lekarka mói ze to chwilowe i minie
aaaa scarlet teraz zobaczylam ze to zdjecie ma też "dół" ;-) no piękny ten twój dół.. fajne masz dzieci i zazdroszcze trójeczki ;-) nam sie też marzy trójeczka :-)
aaaa scarlet teraz zobaczylam ze to zdjecie ma też "dół" ;-) no piękny ten twój dół.. fajne masz dzieci i zazdroszcze trójeczki ;-) nam sie też marzy trójeczka :-)