reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spadek i przyrost wagi oraz wzrost dziecka -wątek zbiorczy

picture11223.jpg

picture11568.jpg

picture12376.jpg

picture11224.jpg

z buźki wygląda na większą bo ma pyzy ale to ma ewidentnie po mnie... ze mnie taki "chomik" jest

reklama
ma swój urok... ale na żywo na prawde... jestem jej mamą i powiem wprost.. wygląda śmiesznie :-D ale pocieszam sie tym, ze wyrośnie z tego ;-)

eli no taka chudzinka tak jak moj.... na swoj wiek jest bardzo drobny.
Na buzi wyglada na grupszego ale w rzeczywistosci....
no wloski ma cudowne.
To mojego siatka centylowa i malutki.

Załączniki

• STA79398.jpg
    STA79398.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 60
Ale wiesz co ci powiem? Moja 5-latka jest dużą dziewczynką a u niej w przedszkolu jest klika takich maltkich dziewuszek i ja zawsze patrze na nie tak troche z zazdrością, że jakie mini są :) Dziewczynka jak jest filigranowa ślicznie wygląda.

eli no taka chudzinka tak jak moj.... na swoj wiek jest bardzo drobny.
Na buzi wyglada na grupszego ale w rzeczywistosci....
no wloski ma cudowne.
To mojego siatka centylowa i malutki.

No rzeczywiście malutki.
Za to Zuzia zamiast zbliżać się to siatki centylowej to się oddala, co mnie wcale nie cieszy :no:

scarlet zobaczysz jak sie role odwrócą :-D ja byłam w szkole największa a kol która była zawsze liliputem jest teraz o głowe wyzsza ode mnie...

scarlet. no tak niestety jest, niektore w ta strone a inne w droga bo i ty sie pewnie martwilas no i ja sie martwie bo jesc nie chce i rezygnuje z mleka... za dobrze by bylo gdyby bylo idealnie po srodku....
Twoje dzieciaczki przesliczne no i swietna fotka.

eli no role zawsze sie moga odwrocic. ja bylam chudziutka a teraz:zawstydzona/y:

reklama
HANIA TEZ REZYGNUJE Z MLEKA... tzn ona rezygnuje ze wszystkiego... nie chce jeść piersi nie chce jeść modyfikowanego z butelki, nie chce pić soczków nie chce jeśc zupek robionych, gotowych.. po prostu wszystko jest be.. a i oczywiście potrafi zgłodnieć i upominać sie o jedzenie.. po 7-8 godzinach od poprzedniego jedzenia... tak nie jedzą nawet dorośli!!!:baffled: ale lekarka mói ze to chwilowe i minie

aaaa scarlet teraz zobaczylam ze to zdjecie ma też "dół" ;-) no piękny ten twój dół.. fajne masz dzieci i zazdroszcze trójeczki ;-) nam sie też marzy trójeczka :-)

Do góry