hmmmmm, moj synek ma 5 i pol miesiaca i wazy ok. 11 kg.... :dodam, ze jest karmiony piersia i przy urodzeniu wazyl 3750, a ja mam 158 cm wzrostu i juz sie nie moge doczekac kiedy bedzie siedzial....Acha i ma juz 7 zebow!! Ja juz naprawde sie zastanawiam, czy to normalne
reklama
asiuleks
Fanka BB :)
No to rzeczywiscie duuuuzy chlopczyk z niego:-) moi chlopcy tez sa w tym wieku i waza:kamil - 8 kg(przy ur. 2050 i kubus - 6.5kg(przy ur. 1900) zebow jeszcze nie maja chociaz ich namietnie szukaja;-) dobre to mleczko mamusi ze ci tak pieknie synus wyrosl;-) pozdrawiamy
K
Kaś
Gość
Adaś po 4,5 mies. od urodzin waży 9kg i nosi ubranka w rozmiarze 74 cm.
samotna mama
Fanka BB :)
MAMAOLAFA czyżby nasi synowie urodzili sie w tym samym dniu??? mój wczesniaczek urodził się 25 sierpnia 2004 roku o godz. 18.05 a Twój Olafek?
Ile wazy mój Brzdąc bedę wiedziała 1 września , na pewno sie pochwalę ale nie sądze żeby miał więcej niż 8-9 kg (jak sie urodził wżył zaledwie 1190 g)
Ile wazy mój Brzdąc bedę wiedziała 1 września , na pewno sie pochwalę ale nie sądze żeby miał więcej niż 8-9 kg (jak sie urodził wżył zaledwie 1190 g)
ale pisze:hmmmmm, moj synek ma 5 i pol miesiaca i wazy ok. 11 kg.... :dodam, ze jest karmiony piersia i przy urodzeniu wazyl 3750, a ja mam 158 cm wzrostu i juz sie nie moge doczekac kiedy bedzie siedzial....Acha i ma juz 7 zebow!! Ja juz naprawde sie zastanawiam, czy to normalne
Nieźle!!!! Hania też ma 5 i 1/2 m-ca waży 6500g ubranka najczęściej nosi 68. Potrafi już sama usiąśc - zgodnie z przepowiedniami lekarki...
reklama