reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sms-y i wiadomości z porodówek i nie tylko BEZ KOMENTARZY

dzisiejszy esik od Asinki:

" Hej :) wczoraj dostałam 2 dawkę tego lekarstwa na płucka i dzisiaj już wenflon wyciągnięty :) skurcze drobne ale częste od rana brzuch twardy i boli. Pewnie jeszcze tu trochę poleżę. Mam zakaz dotykania brzucha. A i mam dobrą wiadomość - schudłam już 2 kg :) heh pozdrawiam cieplutko :* :* :* "

reklama
Napisalam sms do naszej Zeberki i oto co mi odpisała:
" U mnie bez zmian, jutro mają mi pobrać badania, a w środę usg i test oxytocynowy. Wtedy stwierdzą czy trzeba ciążę rozwiązywać natychmiast czy można poczekać...U mnie jeśli położenie Bartusia się nie zmieni to CC najprawdopodobniej 9 czerwca o ile wcześniej nic się nie wydarzy."

Wysłałam SMS do Nutrii z pytaniem jak się mają maluszki i z prośbą o urodzeniowe szczegóły:

"Hej, jest dobrze - noc przespana. Piotruś spokojniejszy od Basi, ale to pierwsza doba.
Basia 3060g/53cm godz. 6:58, Piotruś 3010g/51cm godz. 7:00, dzięki!"

Larvuniu, możesz zatem uzupełniać tabelę:)

sms z ostatniej chwili od AgatkiT:

"Hej. Leze w szpitalu. Mialam atak kolki nerkowej. Masakra! Dostalam cos przeciwbolowego w kroplowce i juz jest lepiej. Niby mialam jakies skurcze ale juz przeszly. Rozwarcie 3 cm. Czekamy na rozwoj akcji. 3 majcie kciuki Czerwcowki - AgatkaT"

- kochana trzymamy trzymamy!

reklama
sms od agatkiT:

"Okazalo sie ze poza przeciwbolowymi na te kolke nerkowa dostalam tez jakies tabletki na wstrzymanie akcji porodowej. Nie wiem za bardzo o co chodzi i nawet nie pytam bo trafilam na "super" lekarzy... Polożna poinformowala mnie ze moge tu zostac jeszcze tydzien zeby bezpiecznie urodzic. Jestem zdolowana... Pozdrawiam"

Słonce nie stresuj sie! Jestesmy z Toba!

Do góry