reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości z porodówki - Marcóweczki 2010

hej to ja:) Kalinka urodziła sie 20 marce o 6 rano przez CC, dzisiaj dostalismy wypis do domku (szybko..). Malutka jest duza..59 cm i 3860 i zdrowiutka, natomist ja ledwo sie ruszam. Caly porod zaczal sie od skurczy z piatku na sobote i ladnie postepowal, niestety zagrozenie obumarcia plodu w ostatniej fazie i mozliwosc pekniecia macicy spowodowaly ekspresowa decyzje o cesarce.

reklama
Witam!
19 marca o 15.52, po 19 godzinach walki z naturą zakończonej cesarskim cięciem, na świat przyszła nasza córeczka Lenka. Waga pokazała 4090gram a miara 58cm

Naska11

Hej tu neska , jest mój Błazej:-D 3810, 58 cm . Moje cudo.

I tu foteczka

Załączniki

• Blazej Neski 001..jpg
    Blazej Neski 001..jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 160
misia 2010
Hej! Ja zostaje w szpitalu, bo wprawdzie porodu nie widać, ale dolna granica wód płodowych. Jakiś balon będą zakładać i zobaczymy. Pozdrawiam

Witam. Mój synek Mikołaj przyszedł na świat 20.03.2010 o godz.21.25 po bardzo ciężkim porodzie sn. Ważył 3540g, mierzył 54cm i dostał 10pkt. Jest boski :)mikołaj..jpg

Wiadomość od Polka

To mój synek Franuś. Niestety mam złe wiadomości zrobili mu rtg bo urodził się w zielonych wodach i stwierdzono małą odmę płucną - dziś włączą leczenie i trochę będziemy w szpitalu, ja natomiast jestem po drugim łyżeczkowaniu bo krwawiłam bardzo i kawał łożyska został. masakra jakaś :(

Zdjęcie Frania wstawię później, nie umiem przesyłać, a męża nie ma

Misia 2010
Cześć. 26 marca o godz. 20.15 SN urodziła się nasza córeczka Natalia. Jest cudowna. Waży 3200 i ma 53 cm. Rozwarcie odkąd zaczęły się skurcze postępowało szybko, gorzej było z parciem,bo mała szła z rączką, ale najważniejsze, że jest cała.

Pogratulowałam.Napisałam, że pewnie jest przeszczęśliwa i spytałam jeksię czuje.

Dziękuje. Zgadza się. Bardzo szczęśliwa. Poza zawrotami głowy narazie całkiem nieżle. Tylko małą zabrali, a ja na porodówce czekam na miejsce na położnictwie i wtedy dopiero będę z nią.

reklama
Misia 2010
Hej! Od wczoraj po południu jesteśmy już we dwie. Malutka ładnie ssie i grzecznie śpi. Jest zdrowa. Pozdrawiamy.

Załączniki

• c
    c
    16 KB · Wyświetleń: 175
Do góry