reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sms-y i wiadomości z porodówek i nie tylko BEZ KOMENTARZY

Info od Misialiny

"Hej, leżę na ginekologii i na razie nic nie wiem i czekam na lekarza. Mam mieć poród próbny ale nie wiem kiedy. czyli kroplówę dostanę. Ale jak to nasza polska rzeczywistość niewiedzą i leżenie. Dostałam Dopegyt. Ciśnienie 145/90. Chyba mnie tu krew zaleje jak tu będę leżeć i nic ze mną nie zrobią. Pozdrówka. (...)"

reklama
Sms wczorajszy - nocny od Misialiny (niestety nie miałam neta- strasznie wiało):

"Hej. Sory ale dzisiaj zwiększyli mi dawke tabletek na to ciśnienie i byłam cały dzień pitoma. Oczywiście nic więcej nie wiem. Robili mi badania ale jutro ja wkońcu biore sprawy w swoje ręce jeśli nic nie powiedzą. Mój lekarz chce rozwiazać ciążę ale ordynator nie wiem"

sms od Marta24:

" Już na spokojnie, szok minął. Przyjechałam na ktg, w między czasie poszłam na usg, wracam ktg mi zrobili, badają, jakieś wymazy robią i każą się przebierać. A ja szok! Takie tu mają procedury, że po pierwszym cc następne też cc i zdziwieni, że lekarz nic nie powiedział. Czekam na decyzję kiedy cc - dziś lub jutro. Przy mnie urodziła się dziewczynka - niesamowite uczucie. A i mój brzuch będzie w gazecie bo urodziły się tutaj czworaczki i potrzebowali okazowego brzucha - i mój się trafił. Buziaki dla brzuszków."

sms od Angel :)

od wczoraj leże na patologii ciąży. Zrobili mi ktg i usg. Każą mi cały czas leżeć. Najprawdopodobniej zostawią mnie tutaj już do rozwiązania. Będę miała cesarke, bo dzidziuś źle obrócony. Pozdrów ode mnie wszystkie dziewczyny !

3mamy zatem kciuki żeby wszystko było ok !

reklama
Sms od Polkajki z 20:06 :)

Kaja urodziła się zdrowiutka, 10 punktów, 56cm długa, 3700 ważąca. Cc całkiem spoko. Mała cały czas ze mną - zaraz po ważeniu przywieźli mi ją do pokoju - czyli gdzieś po 20 min. po porodzie :) Pozdrowienia dla wszystkich Cioteczek z bb!

No to mamy kolejną dziewczynkę na świecie. Serdeczne gratulacje dla kolejnej rozpakowanej mamusi :)

Do góry