reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sms-y i wiadomości z porodówek i nie tylko BEZ KOMENTARZY

reklama
właśnie dostałam wiadomość od naszej AgatyT:

" Hej. Zostawili mnie w szpitalu. Zrobili usg- położenie podłużne główkowe , wszystkie paramerty dobre, Antoś waży 3620. Podłączyli mnie pod ktg- regularne skurcze co 6 minut. Mam już takie od godz 15.45 do teraz. Rozwarcie na 2,5 cm... Więc duupa! Jeszcze sobie poczekam i poleżę. Mam nadzieję że Antoś się zlituję i wyjdzie dziś lub jutro! Proszę o kciuki. Pozdrowienia dla wszystkich Czerwcówek! "

Kochana jesteśmy z Tobą myślami i mocno trzymamy &&&&&&&

sms od AgatyT :

" U nas bez zmian. Nadal mam skurcze ale o 6 rano podali mi zastrzyk w tyłek żeby je zmniejszyć bo przedtem strasznie się męczyłam. Rano trochę plamiłam ale już ok. Za to siara mi z cycków leci. Jak się nic nie zmieni to pewnie jutro mnie wypuszczą. Buziaki dla Wszystkich..."

trzymamy kciuki za rozkręcenie akcji &&&&&&&

Wiadomość od Mysi23 z godz. 9.16:

Leżę sobie pod ktg, skurcze są do wytrzymania jeszcze jako tako, ale słabe wg tego sprzętu, rozwarcie małe, nic do przodu nie postępuje. Szykują mnie na cc ok 11ej. Trafiłam na zmianę lekarzy i tak to się przeciąga.

Mam nadzieje, że już jej nie męczą i w najbliższych minutach przytuli swoje maleństwo!

witamy się z domku i oznajmiamy ze 7 czerwca o g. 18:40 urodziła się Hanulka, po 10h skurczów zdecydowano o cesarce, bo małej strasznie spadało tętno i odkleiło się łożysko
unhappy.gif

Hanulka urodziła się z wagą 3170g i 52cm, ma ciemno blond włoski i ogromne oczęta
biggrin.gif

Ja czuje się każdego dnia lepiej ale ogólnie jest masakra po tej cesarce - szkoda gadać.

reklama
Do góry