reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sms-y i wiadomości z porodówek i nie tylko BEZ KOMENTARZY

reklama
I jeszcze jedna wiadomość. Tym razem od Angel, przesłana przez Larvunie:

"Ja znowu na patologii. Wczoraj od 14 bolał mnie brzuch, moja gin kazała mi jechać do szpitala. Najprawdopodobniej dzisiaj zrobią mi cesarkę. Mam nieregularne skurcze. Gdybym nie zjadła kolacji godzinę przed przyjazdem do szpitala, to pewnie miałabym już wszystko za sobą. Niech Dziewczyny trzymają kciuki, żeby dzisiaj było już po wszystkim. Gorąco Je pozdrawiam:)"

Wiadomość przyszła przed chwilą, więc trzymamy mocno kciuki i za Angel dzisiaj!!

Od Zołzika:

"Hej. Jest obsuwa, jeszcze z godzinę poczekam. Podziękuj laskom za smski, jeśli możesz. Czekamy z K. na sygnał do wjazdu na porodówkę."

Także dziękuję w imieniu Zołzy za sms-y. Ona ma jakiś problem ze swoim numerem więc nie będzie mogła odpisać...

Właśnie dostałam sms od Trasi. Pisałam kiedy wychodzą, jak z Małą, itd. Napisała:

"Czujemy się świetnie, choć Mała póki co woli spać niż jeść i ma za długie przerwy w jedzeniu. Powoli staramy się dopasować. Pokarm mam i piersi prawie nie bolą. Mała jest strasznym ssakiem i jak już się dobierze do piersi, to za nic nie chce puścić :) Czekam na wyniki, jeśli będą dobre, to wychodzimy dziś do domu."

Trzymamy kciuki, żeby Trasia z Marysią dziś już do domku trafiły :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Wiadomość od Katamisz z 20:05
"Dzięki za pamięć. Ja w szpitalu ma patologii leżę od wczoraj.Skurcze wczoraj były a dziś cisza. Czekam aż się zlitują nade mną i zaczną coś. Buźka."

Bidulka, mam nadzieję, że się szybko rozkręci.

Do góry