reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sms-y i wiadomości z porodówek i nie tylko BEZ KOMENTARZY

Wiadomosc od Ironi

"Czuję się jakby mnie samolot przeleciał. Tyłek piecze cycki bolą. Beniu na oiomie jeszcze, ale i tak jestem szczęśliwa bo tatę okichał a mnie prawie palca urwał. W ogóle nie histeryzuje i ładnie je, Ja dziś na 99% wychodzę, mam tylko gorączkę przez piersi."

Ironia humorek lepszy :) A Beniu mały urwisek rośnie :)

reklama
od Aagi

Ania i Adaś przyszli na świat o 13.05 i 13.06 waga 2500 i 2460, długość 53 i 51 cm! po 10 pkt! Maluchy podobne do siebie i śliczne! Teraz są w inkubatorze.Znieczulenie miałam miejscowe

Tak się cieszę!!!! Witam na świecie dwa bąbelki!!!

sms od Forever

Forever i Krysia czują się dobrze

"zbieram cierpkie uwagi od pediatrów za obstrukcje szczepionkowo-antybiotykową i chcieli z Młodej wcześniaka zrobić. NIe mogłam spać przez duchotę-sala jak celaa okien się nie otwiera. Młoda coś w nocy poćlamkała, dziś minimalnie i tylko śpi. Ja marzę o powrocie do cywilizacji czyli do domu"

A ja przesyłam w imieniu Setany i Natalki buziaczki dla wszystkich BB cioc!!!!!!!!!

Obydwie mają się dobrze.Natalka jest prześliczna(dostałam fotkę ale nie zdążyłam jej wrzucić na kompa i obrobić):) więc wybaczcie.Jeśli bilirubinka u Natalki nie wzrośnie być może już jutro wyjdą do domku...
trzymamy kciuki za wyjście &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sms od Forever...

"Zostajemy jeszcze z uwagi na lifemotyw pediatry o cechach wcześniactwa i ten paciorkowiec. Mam pokarm, uczymy się piersi, spadek wagi tylko 200 g. Jestem jedyna na sali, która gada do dziecka coś więcej niż nie płacz, cicho cicho :S"

Powodzonka kochana!

reklama
sms z przed chwili od Trasi naszej:

"Kochane urodzilam! Nie byhło tak zle, poza tym ze przez caly porod ktg nie wykazalo ZADNEGO skurczu! Marysia waży 3600, 56 cm. 10 pkt. Jest przesliczna! Niestety urodzila sie lekko wychlodzona i nie moge miec jej przy sobie, pojechala sie ogrzac. Sciskam Was, szczesliwa mamusia!"

GRATULUJEMY TRASIU :tak:

Do góry