reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sms-y i wiadomości z porodówek i nie tylko BEZ KOMENTARZY

wiadomość z ostatniej chwili :-) od naszej Setany!!!:

"Natalia jest z nami od 11:55.Ma 50 cm, waży 2730 g i jest prześliczna!!!Oboje płakaliśmy ze szczęścia po jej narodzinach!Bolało jak cholera ale naprawdę warto"

Cudownie ,że Natalka jest już z nami i tak z zaskoczenia nowy dzidziuś!!!!!!!!Życzymy szybkiego powrotu do domku:) Aniu i Natalko:)

reklama
sms od Ironi po moim sms-ie czy wszytsko gra i że wszystkie tu trzymamy kciuki...

"To trzymajcie mocno bo mały nie chce wyjśc"

Biedna cierpi strasznie, skoro sms taki jak nie jej :( Ja jej wysłałam potrójne kciuki, ode mnie, Olci i męża mego!!

I zapomniałam o wczorajszym SMSie od Mrsmoon: "Zostajemy dłużej bo na usg czekałyśmy-dziś wieczorem ma być.Żółtaczka jeszcze większa dzisiaj, ale na razie tylko do obserwacji, jutro powtórka badań bilirubiny. Prawie nie śpię przez tą zabawę z wybudzaniem, odciąganiem, karmieniem i wyparzaniem, zostaje mi ok. 1 godz z każdych trzech, ale w dzień jakoś nie mogę spać, tylko w nocy..."

SMS od DZASTINY: Agatko kochana.Przekaz czerwcowka ze wlasnie jade do szpitala. Nie wiem czy Doris wam napisala bo ona tez w drodze na cc. Cala noc mialam skurcze bardzo mocne i teraz tez mam ale lzejsze. Za to brzuch mam twardy i bardzo slabo czuje ruchy. Ginek kazal jechac na IP i tam szukac lekarza do ktorego mam namiary. Troche sie boje. Trzymajcie za nas kciuki. Bede dawac znac.

reklama
Do góry