pluto_nova
Moderator
okres to pikuś, potem musisz wytężyć swój mózg, żeby zainicjował hiper szybką stymulację jajnikówjesu jak my to zrobimy jak ja jescze czekam na okres![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
okres to pikuś, potem musisz wytężyć swój mózg, żeby zainicjował hiper szybką stymulację jajnikówjesu jak my to zrobimy jak ja jescze czekam na okres![]()
to samo.. tylko krócej byłam w tym stanie, bo do początku sierpniaDodam, ze rok temu z cyklu rozpoczynającego się tydzień póżniej zaszłam na 5 mcy. Mam wielkie oczekiwania ...będą ostre sexy![]()
Ekhm
No właśnie!I @Bibi89 wiec się musza podzielić prowadzeniem wątku![]()
Będziemy tak parami przechodzić@Moonstone Ty wiesz
@Zazuu chcę wspólnego cionsza w czerwcu!Dziś 9dc i czekam na owulkę w moje urodziny!!
@Ladycarooo i @Bibi89 potem Wy!
Brzmi jak plan doskonały![]()
Ja poprowadzę i bekniesz za współudziałJa prowadzić wątku już nie bede, odchodze na emeryture. Ale z @Bibi89 wjezdzamy z buta w pazdzierniku xD
Ja tak sobie jeszcze mysle o nastepnych miesiacach... w czerwcu zaczęliśmy byc ze sobą, w lipcu oboje mamy urodziny i licze ze to przyniesie szczęścieHej hej wszystkim! Zgodnie z planem dziś testowałam, nawet w tym celu przywiozłam sobie super pinki z PLNiezawodna biel, jak zawsze... no ale tego się spodziewałam. Także zapisuję się od razu na staraczki czerwcowe :-) Gdybym nie była weteranką, to bym pewnie powiedziała: ooo, to miesiąc moich urodzin, ale by było fajnie... Taaa, jasne... już od lat jest tak fajnie... No nic. Mówi się trudno i płynie się dalej ;-)