Mmiiaa
Fanka BB :)
Jak sie nic nie przesunie to w rocznicę bycia se soba akurat wypada 9dpoMój test ciążowy pozytywny wyszedł w rocznice poznania także może akurat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak sie nic nie przesunie to w rocznicę bycia se soba akurat wypada 9dpoMój test ciążowy pozytywny wyszedł w rocznice poznania także może akurat
ja testowałam w czwartek wieczorem jakoś 12 dni po owu (domniemanej bo nie byłam ani raz u lekarza w tym cyklu) i była biel, @ na dzisiaj, ale póki co cisza, coś mnie kręci jakby się miała zacząć, ale bardziej mnie bolą jajniki na szczęście nie non stop. I tak sobie czekam.@Natalia91 @Zygfrydka Co tam u Was? Testowałyście?
U mnie póki co @ nie ma, testy negatywne. Wczoraj zużyłam ostatni, który miałam na stanie. Jutro przyjdą pinki strumieniowe i we wtorek zrobię powtórkę o ile nie zawita @.
Ja owu pt/sb a jutro ostatnia szansa na sexy bo mąż wyjezdza no ale nic nie poradzeA ja mam dziś dola aktualnie 3dc od jutra popołudniówki które mnie trochę źle nastawiają, bo mam ciche dni ostatnio ze swoim ( wlasnie przez ta prace) i zamiast jakoś nad tym popracować to będziemy się mijać do następnego weekendu, niby to wiedziałam ale i tak mi jakoś przykro. Wiem, ze gdybanie na przyszłość nie ma sensu, ale policzyłam, ze o ile długo się nic nie zmieni to w lipcowych staraniach owu wypada mi na popkach co mnie mega smuci, bo moj powiedział, ze nie wyobraża sobie wtedy starań Wiem, ze godząc się na taka prace powinnam mieć świadomość i niby ja miałam ale rzeczywistość jest taka do dupy czasami :/
Miłego popołudnia laski, mam nadzieje, ze wasze samopoczucie lepsze
I jak i jak ?Wracam właśnie z wyjazdu. I jak wejdę do domu to chyba zrobię test. Ewentualnie drugi jutro rano. Do okresu ok 4 dni, czuję się nijak
Ooo No to czekamy!Wracam właśnie z wyjazdu. I jak wejdę do domu to chyba zrobię test. Ewentualnie drugi jutro rano. Do okresu ok 4 dni, czuję się nijak