reklama
Moonstone
Moderator
Moonstone
Moderator
Się naprowadzilam kreseczkowe wątki jak głupia. Namaszczam moje następczynie @pluto_nova & @Zazuu na szybki cionsz!No nie wlazłam na staraczki tylko odświeżałam tutaj! O matko i córko, rośnie!
Jest pięknie, ściskam Cię najmocniej na spokojny i radosny weekend
KB02
Fanka BB :)
Pięknie!!!! Mega się cieszę!!! Czekałam na te wyniki jak na swoje, aż w końcu padłamJeśli ktos jeszcze nie widział na staraczkach to:
Zobacz załącznik 1401159Zobacz załącznik 1401158 Wizytę wstępnie umówiłam na 30 maja. Czyli do końca wątku majowego jestem z wami, dotykam was i oznaczam.
Bardzo dziękuję za wszelkie wsparcie. Jesteście najlepsze
Moonstone
Moderator
Ja tez. Po czym się obudziłam, sprawdziłam i dalej spac nie mogłam Serafin albo Oliwka niezle jaja sobie z mamy robiąPięknie!!!! Mega się cieszę!!! Czekałam na te wyniki jak na swoje, aż w końcu padłam
KB02
Czyli nawet już imiona wybrane?Ja tez. Po czym się obudziłam, sprawdziłam i dalej spac nie mogłam Serafin albo Oliwka niezle jaja sobie z mamy robią
Moonstone
Moderator
Już od dawna czekają tylko na to żeby moc je nadać. Pomagało mi to w afirmacjiCzyli nawet już imiona wybrane?
KB02
No to super, to w takim razie "do zobaczonka" na styczniówkachJuż od dawna czekają tylko na to żeby moc je nadać. Pomagało mi to w afirmacji
reklama
Z
zaz208622
Gość
@pluto_nova czyli mamy wspólny cionsz w czerwcu. A w październiku cionsz przejmuje @LadycaroooSię naprowadzilam kreseczkowe wątki jak głupia. Namaszczam moje następczynie @pluto_nova & @Zazuu na szybki cionsz!