pluto_nova
Moderator
okres to pikuś, potem musisz wytężyć swój mózg, żeby zainicjował hiper szybką stymulację jajnikówjesu jak my to zrobimy jak ja jescze czekam na okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
okres to pikuś, potem musisz wytężyć swój mózg, żeby zainicjował hiper szybką stymulację jajnikówjesu jak my to zrobimy jak ja jescze czekam na okres
to samo.. tylko krócej byłam w tym stanie, bo do początku sierpniaDodam, ze rok temu z cyklu rozpoczynającego się tydzień póżniej zaszłam na 5 mcy. Mam wielkie oczekiwania ...będą ostre sexy
Ekhm@pluto_nova czyli mamy wspólny cionsz w czerwcu. A w październiku cionsz przejmuje @Ladycarooo
No właśnie!I @Bibi89 wiec się musza podzielić prowadzeniem wątku
Będziemy tak parami przechodzić@Moonstone Ty wiesz
@Zazuu chcę wspólnego cionsza w czerwcu! Dziś 9dc i czekam na owulkę w moje urodziny!!
@Ladycarooo i @Bibi89 potem Wy!
Brzmi jak plan doskonały
Ja poprowadzę i bekniesz za współudziałJa prowadzić wątku już nie bede, odchodze na emeryture. Ale z @Bibi89 wjezdzamy z buta w pazdzierniku xD
Ja tak sobie jeszcze mysle o nastepnych miesiacach... w czerwcu zaczęliśmy byc ze sobą, w lipcu oboje mamy urodziny i licze ze to przyniesie szczęścieHej hej wszystkim! Zgodnie z planem dziś testowałam, nawet w tym celu przywiozłam sobie super pinki z PL Niezawodna biel, jak zawsze... no ale tego się spodziewałam. Także zapisuję się od razu na staraczki czerwcowe :-) Gdybym nie była weteranką, to bym pewnie powiedziała: ooo, to miesiąc moich urodzin, ale by było fajnie... Taaa, jasne... już od lat jest tak fajnie... No nic. Mówi się trudno i płynie się dalej ;-)