reklama
Harinka
Fanka BB :)
Hej hej, kto planuje testowanie przed weekendem? W piątek będę ok 9 dpo i planuję zrobić pierwszy test. Najgorsze czekanie. Po owulacji miałam leciutkie plamienie, wczoraj ból głowy. Ciekawość mnie zżera czy coś się wykluje w tym cyklu lekarz potwierdził owulację, seks był także czekam z nadzieją..
Moonstone
Moderator
Ja chyba w weekend, ale bez jakieś większej nadziei, żeby zużyć testy których nie lubię a które przypadkiem kupiłamHej hej, kto planuje testowanie przed weekendem? W piątek będę ok 9 dpo i planuję zrobić pierwszy test. Najgorsze czekanie. Po owulacji miałam leciutkie plamienie, wczoraj ból głowy. Ciekawość mnie zżera czy coś się wykluje w tym cyklu lekarz potwierdził owulację, seks był także czekam z nadzieją..
Serio
Hej. Ja testuję w piątek o jeżeli mnie znowu nic nie zaskoczy wcześniej i liczę na biel, bo jak liczę na coś więcej to później bardzo boli.Hej hej, kto planuje testowanie przed weekendem? W piątek będę ok 9 dpo i planuję zrobić pierwszy test. Najgorsze czekanie. Po owulacji miałam leciutkie plamienie, wczoraj ból głowy. Ciekawość mnie zżera czy coś się wykluje w tym cyklu lekarz potwierdził owulację, seks był także czekam z nadzieją..
Sarenka1993
w czwartek mój chłop idzie na badania nasienia i planowałam zatestować w środę żeby jakby co nie musiał iść na darmoHej hej, kto planuje testowanie przed weekendem? W piątek będę ok 9 dpo i planuję zrobić pierwszy test. Najgorsze czekanie. Po owulacji miałam leciutkie plamienie, wczoraj ból głowy. Ciekawość mnie zżera czy coś się wykluje w tym cyklu lekarz potwierdził owulację, seks był także czekam z nadzieją..
Ale będę dopiero w 20dc, owu była jakoś w 14-15dc więc na testowanie jeszcze za wcześnie.
Łudzę się jeszcze że się tym razem udało, ale mam tak co cykl… okres, potem działanie, czekanie w nadziei, testowanie i wielkie rozczarowanie… smutny jest nasz los staraczek
krasulkaa
@Agnes4312 rozkręciło się to plamienie?
Anka_83
Hej hej, kto planuje testowanie przed weekendem? W piątek będę ok 9 dpo i planuję zrobić pierwszy test. Najgorsze czekanie. Po owulacji miałam leciutkie plamienie, wczoraj ból głowy. Ciekawość mnie zżera czy coś się wykluje w tym cyklu lekarz potwierdził owulację, seks był także czekam z nadzieją..
Ja testuje w czwartek, chociaż coś czuje że @ się zbliża
krasulkaa
Ja czekam w środę ma być ta wredota...Hej hej, kto planuje testowanie przed weekendem? W piątek będę ok 9 dpo i planuję zrobić pierwszy test. Najgorsze czekanie. Po owulacji miałam leciutkie plamienie, wczoraj ból głowy. Ciekawość mnie zżera czy coś się wykluje w tym cyklu lekarz potwierdził owulację, seks był także czekam z nadzieją..
Moonstone
Moderator
Mój ma jutro czyli 7 dpow czwartek mój chłop idzie na badania nasienia i planowałam zatestować w środę żeby jakby co nie musiał iść na darmo
Ale będę dopiero w 20dc, owu była jakoś w 14-15dc więc na testowanie jeszcze za wcześnie.
Łudzę się jeszcze że się tym razem udało, ale mam tak co cykl… okres, potem działanie, czekanie w nadziei, testowanie i wielkie rozczarowanie… smutny jest nasz los staraczek
reklama
Agnes4312
Moderator
Tak, to już na pewno okres... Możecie mi wpisać@Agnes4312 rozkręciło się to plamienie?