reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
Hej hej, kto planuje testowanie przed weekendem? 😁 W piątek będę ok 9 dpo i planuję zrobić pierwszy test. Najgorsze czekanie. Po owulacji miałam leciutkie plamienie, wczoraj ból głowy. Ciekawość mnie zżera czy coś się wykluje w tym cyklu 🙈 lekarz potwierdził owulację, seks był także czekam z nadzieją..

Hej hej, kto planuje testowanie przed weekendem? 😁 W piątek będę ok 9 dpo i planuję zrobić pierwszy test. Najgorsze czekanie. Po owulacji miałam leciutkie plamienie, wczoraj ból głowy. Ciekawość mnie zżera czy coś się wykluje w tym cyklu 🙈 lekarz potwierdził owulację, seks był także czekam z nadzieją..
Ja chyba w weekend, ale bez jakieś większej nadziei, żeby zużyć testy których nie lubię a które przypadkiem kupiłam :D

Hej. Ja testuję w piątek o jeżeli mnie znowu nic nie zaskoczy wcześniej 😁 i liczę na biel, bo jak liczę na coś więcej to później bardzo boli.

w czwartek mój chłop idzie na badania nasienia i planowałam zatestować w środę żeby jakby co nie musiał iść na darmo 😅
Ale będę dopiero w 20dc, owu była jakoś w 14-15dc więc na testowanie jeszcze za wcześnie.
Łudzę się jeszcze że się tym razem udało, ale mam tak co cykl… okres, potem działanie, czekanie w nadziei, testowanie i wielkie rozczarowanie… smutny jest nasz los staraczek 😞

Ja testuje w czwartek, chociaż coś czuje że @ się zbliża :(

Ja czekam w środę ma być ta wredota...😬

w czwartek mój chłop idzie na badania nasienia i planowałam zatestować w środę żeby jakby co nie musiał iść na darmo 😅
Ale będę dopiero w 20dc, owu była jakoś w 14-15dc więc na testowanie jeszcze za wcześnie.
Łudzę się jeszcze że się tym razem udało, ale mam tak co cykl… okres, potem działanie, czekanie w nadziei, testowanie i wielkie rozczarowanie… smutny jest nasz los staraczek 😞
Mój ma jutro czyli 7 dpo

reklama
Do góry