reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
U nas tak samo, chłop na dwie zmiany ja na jedną, to potrafię go niekiedy zbudzić o 6 rano żeby się poprzytulac 😊
moj tez na zmiany ale tym się akurat nie zamartwiałam. I u nas seks zawsze wieczorem także czekałam jak wracał z pracy. Rano To z tego ci kojarzę To było tylko raz, bo miał chec 😜

Też wariuję i też idę właśnie na betę. Trzymaj się! 🤗
w czwartek miałam w sobie tako wewnętrzny spokój że nie mogłam wyjść z podziwu. Bo tak jak się czymś stresuje to nie moge sobie ze soba poradzić a tak sobie myślałam że będzie dobrze a jak nie to trudno. No ale weekend zweryfikował.

Ja już po pobraniu, Pani była u mnie już o 7 😊. Także teraz wielkie oczekiwanie.
ja byłam 4 w kolejce. Ale przyszla dziewczyna z pokaźnym brzuchem takze wejdę 5. Jeszcze te otworzyły 5 minut po czasie. W piatek powiedziałam w pracy ze się spóźnię ale wolałabym jak najmniej bo będę to musiała odrobic.

Ja sobie zamówiłam wizytę do domu, więc bez kolejek i na czas :D
ja byłam 4 w kolejce. Ale przyszla dziewczyna z pokaźnym brzuchem takze wejdę 5. Jeszcze te otworzyły 5 minut po czasie. W piatek powiedziałam w pracy ze się spóźnię ale wolałabym jak najmniej bo będę to musiała odrobic.

moj tez na zmiany ale tym się akurat nie zamartwiałam. I u nas seks zawsze wieczorem także czekałam jak wracał z pracy. Rano To z tego ci kojarzę To było tylko raz, bo miał chec 😜
Mój kończy o 22:30, zanim będzie w domu to 23 także wtedy ja jestem nie żywa. Wolę go dorwać rano i pójdzie dalej spać jak skończymy. Ja o 23 myślę tylko o krainie snów 😅

reklama
Mój kończy o 22:30, zanim będzie w domu to 23 także wtedy ja jestem nie żywa. Wolę go dorwać rano i pójdzie dalej spać jak skończymy. Ja o 23 myślę tylko o krainie snów 😅
a u mnie znowu rano nie do wykonania. ja wstaje na ostatnia chwile także nie zdążyłaby jeszcze seksu wcisnąć ;) No a ze wstaniem wcześniej tez by bylo trudno. Ja nie zastanawiałam się nad tym i seks tylko i wyłącznie wypadał wieczorem.

Do góry