reklama
Ludmi_mom
Fanka BB :)
Też wariuję i też idę właśnie na betę. Trzymaj się!powtórzyłam w sobotę i właśnie czekam przed lab na powtorke. Wyników Nie mam. Wariuje, już mam wkret że jest cós nie tak bo piersi nie bolą...
Jula19
moj tez na zmiany ale tym się akurat nie zamartwiałam. I u nas seks zawsze wieczorem także czekałam jak wracał z pracy. Rano To z tego ci kojarzę To było tylko raz, bo miał checU nas tak samo, chłop na dwie zmiany ja na jedną, to potrafię go niekiedy zbudzić o 6 rano żeby się poprzytulac
KB02
Ja już po pobraniu, Pani była u mnie już o 7 . Także teraz wielkie oczekiwanie.Też wariuję i też idę właśnie na betę. Trzymaj się!
Jula19
w czwartek miałam w sobie tako wewnętrzny spokój że nie mogłam wyjść z podziwu. Bo tak jak się czymś stresuje to nie moge sobie ze soba poradzić a tak sobie myślałam że będzie dobrze a jak nie to trudno. No ale weekend zweryfikował.Też wariuję i też idę właśnie na betę. Trzymaj się!
Jula19
ja byłam 4 w kolejce. Ale przyszla dziewczyna z pokaźnym brzuchem takze wejdę 5. Jeszcze te otworzyły 5 minut po czasie. W piatek powiedziałam w pracy ze się spóźnię ale wolałabym jak najmniej bo będę to musiała odrobic.Ja już po pobraniu, Pani była u mnie już o 7 . Także teraz wielkie oczekiwanie.
KB02
Ja sobie zamówiłam wizytę do domu, więc bez kolejek i na czas
ja byłam 4 w kolejce. Ale przyszla dziewczyna z pokaźnym brzuchem takze wejdę 5. Jeszcze te otworzyły 5 minut po czasie. W piatek powiedziałam w pracy ze się spóźnię ale wolałabym jak najmniej bo będę to musiała odrobic.
Jula19
SzalJa sobie zamówiłam wizytę do domu, więc bez kolejek i na czas
natinatkanati
Aktywna w BB
Mój kończy o 22:30, zanim będzie w domu to 23 także wtedy ja jestem nie żywa. Wolę go dorwać rano i pójdzie dalej spać jak skończymy. Ja o 23 myślę tylko o krainie snówmoj tez na zmiany ale tym się akurat nie zamartwiałam. I u nas seks zawsze wieczorem także czekałam jak wracał z pracy. Rano To z tego ci kojarzę To było tylko raz, bo miał chec
reklama
Jula19
a u mnie znowu rano nie do wykonania. ja wstaje na ostatnia chwile także nie zdążyłaby jeszcze seksu wcisnąć No a ze wstaniem wcześniej tez by bylo trudno. Ja nie zastanawiałam się nad tym i seks tylko i wyłącznie wypadał wieczorem.Mój kończy o 22:30, zanim będzie w domu to 23 także wtedy ja jestem nie żywa. Wolę go dorwać rano i pójdzie dalej spać jak skończymy. Ja o 23 myślę tylko o krainie snów