reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
a u mnie znowu rano nie do wykonania. ja wstaje na ostatnia chwile także nie zdążyłaby jeszcze seksu wcisnąć ;) No a ze wstaniem wcześniej tez by bylo trudno. Ja nie zastanawiałam się nad tym i seks tylko i wyłącznie wypadał wieczorem.
Praca nie zając nie ucieknie 😅 nie wstaje wcześniej na poranny seks, tylko pisze sms do pracy, że w korku stoję 😂

@Sarenka1993 drugi cykl mam tak samo jak Ty. Ból piersi taki, że muszę spać w staniku sportowym [od owulacji do okresu]. U mnie winnym jest chyba Niepokalanek. Zaczęłam go brać i fakt od razu cykl skrócił się do długości normalnej dla mnie, zmniejszył mi level bólu przy okresie.. nie darłam się jak opętana, ale cycki kosmos. W tym cyklu dodatkowo mnie szczypią, co chwilę nowe doznania 🤣.
A wcześniej cycki nie dawały żadnych objawów. Nic się nie zmieniało. Jak zaszłam w ciążę rok temu to też cycki nie dawały żadnych objawów. 🤷‍♀️
Niepokalanek bierzesz na skrócenie cyklu? Jak długie miałaś i do jakiej długości ci skrócił? To ci lekarz przepisał czy sama zaczęłaś?

reklama
Do góry