reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
a u mnie znowu rano nie do wykonania. ja wstaje na ostatnia chwile także nie zdążyłaby jeszcze seksu wcisnąć ;) No a ze wstaniem wcześniej tez by bylo trudno. Ja nie zastanawiałam się nad tym i seks tylko i wyłącznie wypadał wieczorem.
Praca nie zając nie ucieknie 😅 nie wstaje wcześniej na poranny seks, tylko pisze sms do pracy, że w korku stoję 😂

@Sarenka1993 drugi cykl mam tak samo jak Ty. Ból piersi taki, że muszę spać w staniku sportowym [od owulacji do okresu]. U mnie winnym jest chyba Niepokalanek. Zaczęłam go brać i fakt od razu cykl skrócił się do długości normalnej dla mnie, zmniejszył mi level bólu przy okresie.. nie darłam się jak opętana, ale cycki kosmos. W tym cyklu dodatkowo mnie szczypią, co chwilę nowe doznania 🤣.
A wcześniej cycki nie dawały żadnych objawów. Nic się nie zmieniało. Jak zaszłam w ciążę rok temu to też cycki nie dawały żadnych objawów. 🤷‍♀️
Niepokalanek bierzesz na skrócenie cyklu? Jak długie miałaś i do jakiej długości ci skrócił? To ci lekarz przepisał czy sama zaczęłaś?

reklama
Do góry