pietraczkaa
Fanka BB :)
30 dc, a okresu nie ma
Jutro albo w środę podjadę na betę, o ile nic wcześniej się nie rozkręci.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bym już testowała30 dc, a okresu nie ma
Testowałam w czwartek i piątek. Oba negatywne i pogodziłam się z tym, że nie wyszłoja bym już testowała
Ja takiego zabiegu nie mialam, ale skrzepy owszem.. czy powinnam sie martwić?Ciesze się, że nie musiałam czekać za długo na okres. No i że jest taki zdrowy. Nie wiem czy też dziewczyny po łyżeczkowaniu tak bardzo się cieszylyscie na widok zdrowej, czerwonej krwi? Tak naprawdę po zabiegu to dopiero mój drugi zdrowy okres, bez skrzepów, ze świeżą krwią zabieg był w lipcu
Hmmm to może ja szybciej test walnę?Proszę nie kuś, owulację miałam w podobnym terminie i próbuję wytrzymać do niedzieli
Ja czekam do 10dpo, ale nie ukrywam, że zaczynam wypatrywać jakiegoś plamienia implantacyjnego... 12.05. mam wizytę u ginekologa niezwiązaną z ciąża, ale mam nadzieję, że może z endometrium przy okazji coś się uda wyczytaćHmmm to może ja szybciej test walnę?
Nie wiem, ja przed ciąża i zabiegiem nie miałam skrzepow, więc potem zaczęły mnie martwić były naprawdę duże, jak pół cytryny ale byłam u dwóch ginekologach na kontrolę i ponoć wszystko było czystko w macicy, więc nie wiem skąd i dlaczego tak długo.Ja takiego zabiegu nie mialam, ale skrzepy owszem.. czy powinnam sie martwić?
No pewnie, czekamy na dobre wieściHmmm to może ja szybciej test walnę?
Dajesz!Hmmm to może ja szybciej test walnę?