reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Dziewczyny!! Jutro odpalam pinka, bo czuje, że coś jest na rzeczy. Dzisiaj i wczoraj robiłam testy z DOZ i o ile w czwartek był cień, dzisiaj też cień, to jak wróciłam po kilku godz (tak wiem, po czasie wynik nie jest ważny) do łazienki to pokazała się ciemna krecha 😅😅 nie wiem co było z tym testem, ale zdecydowanie coś dziwnego xd. Dzisiaj pink kupiony, więc jutro zobaczymy 🤞
Trzymam kciuki🤞🙂

reklama
Dziewczyny, patrzcie!! 🥺🥺❤❤❤

Załączniki

• 20220507_062601.jpg
    20220507_062601.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 306
@KB02 pięknie 😍🤩!
Kibicuję mocno! ✊✊
A teraz zdradź nam jak to wyczułaś 🧐
To moja można powiedzieć 4 ciąża w ciągu roku i już trochę znam swoje ciało. Ale generalnie temperatura ponad 37 się utrzymuje, bolą mnie piersi po bokach i mam więcej śluzu, a w normalnych cyklach po owulacji nie miałam tyle. No i pierwsza rzecz, którą zawsze zauważam od razu, to więcej żyłek na piersiach 😊. No i teraz czuję troszkę ciągnięcie w dole brzucha, ale nie jakoś mocno, więc mam nadzieję, że dzidziol znalazł sobie wygodne miejsce :D. I to chyba na tyle z moich obserwacji 😆. Musiałam być czujna, bo muszę od razu wdrażać heparynę, stąd tak szybko te testy.

To teraz Kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie ❤ i za Was wszystkie ❤❤❤.

Mam nadzieję, że u mnie tym razem się uda wytrwać do końca 🤞.

reklama
To moja można powiedzieć 4 ciąża w ciągu roku i już trochę znam swoje ciało. Ale generalnie temperatura ponad 37 się utrzymuje, bolą mnie piersi po bokach i mam więcej śluzu, a w normalnych cyklach po owulacji nie miałam tyle. No i pierwsza rzecz, którą zawsze zauważam od razu, to więcej żyłek na piersiach 😊. No i teraz czuję troszkę ciągnięcie w dole brzucha, ale nie jakoś mocno, więc mam nadzieję, że dzidziol znalazł sobie wygodne miejsce :D. I to chyba na tyle z moich obserwacji 😆. Musiałam być czujna, bo muszę od razu wdrażać heparynę, stąd tak szybko te testy.

To teraz Kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie ❤ i za Was wszystkie ❤❤❤.

Mam nadzieję, że u mnie tym razem się uda wytrwać do końca 🤞.
Mocno trzymam kciuki by tym razem wszystko było Ok. 😘

Mi się jeszcze zapalenie pęcherza przyplątało 🙈 eh.. co jeszcze… w środę planuje zrobić pierwsze podejście do testów. (Tak, tak miałam tego nie robić.. ale to silniejsze ode mnie)

Do góry