reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Dziewczyny!! Jutro odpalam pinka, bo czuje, że coś jest na rzeczy. Dzisiaj i wczoraj robiłam testy z DOZ i o ile w czwartek był cień, dzisiaj też cień, to jak wróciłam po kilku godz (tak wiem, po czasie wynik nie jest ważny) do łazienki to pokazała się ciemna krecha 😅😅 nie wiem co było z tym testem, ale zdecydowanie coś dziwnego xd. Dzisiaj pink kupiony, więc jutro zobaczymy 🤞
Trzymam kciuki🤞🙂

reklama
Dziewczyny, patrzcie!! 🥺🥺❤❤❤

Załączniki

• 20220507_062601.jpg
    20220507_062601.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 176
@KB02 pięknie 😍🤩!
Kibicuję mocno! ✊✊
A teraz zdradź nam jak to wyczułaś 🧐
To moja można powiedzieć 4 ciąża w ciągu roku i już trochę znam swoje ciało. Ale generalnie temperatura ponad 37 się utrzymuje, bolą mnie piersi po bokach i mam więcej śluzu, a w normalnych cyklach po owulacji nie miałam tyle. No i pierwsza rzecz, którą zawsze zauważam od razu, to więcej żyłek na piersiach 😊. No i teraz czuję troszkę ciągnięcie w dole brzucha, ale nie jakoś mocno, więc mam nadzieję, że dzidziol znalazł sobie wygodne miejsce :D. I to chyba na tyle z moich obserwacji 😆. Musiałam być czujna, bo muszę od razu wdrażać heparynę, stąd tak szybko te testy.

To teraz Kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie ❤ i za Was wszystkie ❤❤❤.

Mam nadzieję, że u mnie tym razem się uda wytrwać do końca 🤞.

reklama
To moja można powiedzieć 4 ciąża w ciągu roku i już trochę znam swoje ciało. Ale generalnie temperatura ponad 37 się utrzymuje, bolą mnie piersi po bokach i mam więcej śluzu, a w normalnych cyklach po owulacji nie miałam tyle. No i pierwsza rzecz, którą zawsze zauważam od razu, to więcej żyłek na piersiach 😊. No i teraz czuję troszkę ciągnięcie w dole brzucha, ale nie jakoś mocno, więc mam nadzieję, że dzidziol znalazł sobie wygodne miejsce :D. I to chyba na tyle z moich obserwacji 😆. Musiałam być czujna, bo muszę od razu wdrażać heparynę, stąd tak szybko te testy.

To teraz Kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie ❤ i za Was wszystkie ❤❤❤.

Mam nadzieję, że u mnie tym razem się uda wytrwać do końca 🤞.
Mocno trzymam kciuki by tym razem wszystko było Ok. 😘

Mi się jeszcze zapalenie pęcherza przyplątało 🙈 eh.. co jeszcze… w środę planuje zrobić pierwsze podejście do testów. (Tak, tak miałam tego nie robić.. ale to silniejsze ode mnie)

Do góry