Mmiiaa
Fanka BB :)
Gratulacje!! Bardzo ci kibicuję żeby było wszystko dobrzeDziewczyny, patrzcie!! ❤❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!! Bardzo ci kibicuję żeby było wszystko dobrzeDziewczyny, patrzcie!! ❤❤❤
Dziękuję KochanaTo ja robaków i owadów się nie boję, tylko myszy i też mi się śniła przed majówką, że stanęła na mój stolik nocny i na mnie patrzyła, obudziłam się przestraszona i nadal ją widziałam aż tak otwierałam oczy, zamykałam i w końcu zniknęła. W kalendarzu chińskim myszy oznaczają płodność. Też się cieszyłam. Ale dzisiaj zrobiłam test (10dpo) i nic.
Tobie gratuluję 2 kreseczek
Tez bialutkooo Ale to dopiero 10dpo choć jakoś nie liczę na ten cykl...@krasulka5 a Ty testowałaś?
Wspaniałe! GratulacjeDziewczyny, patrzcie!! ❤❤❤
GratulujęDziewczyny, patrzcie!! ❤❤❤
Gratuluję!Dziewczyny, patrzcie!! ❤❤❤
Mam to samo odczucie w tym cyklu. Śluzu mało mimo wiesiołka. W tym cyklu zaczęłam też łykać Inozytol, zmieniłam kwas foliowy na metylowany i dorzuciłam witD 4000j.No mi właśnie też co się przyplątało ehh Wzięłam sobie furaginę ale nie wiem czy to w sumie dobry pomysł przy staraniach :/ U mnie chyba już była owu, bo testy były bardzo blade żeby nagle jednego dnia kreski zrobiły się tak samo ciemne, a kolejnego znowu blade... A jakoś tak mało śluzu było i w ogóle mało czułam, że jest owulacja. Eh może jej nie było w ogóle :/ Może tez sobie zrobię jakiś test w przyszłym tygodniu ale jakoś słabo to widzę
Gratulacje!