reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Dziewczyny!! Jutro odpalam pinka, bo czuje, że coś jest na rzeczy. Dzisiaj i wczoraj robiłam testy z DOZ i o ile w czwartek był cień, dzisiaj też cień, to jak wróciłam po kilku godz (tak wiem, po czasie wynik nie jest ważny) do łazienki to pokazała się ciemna krecha 😅😅 nie wiem co było z tym testem, ale zdecydowanie coś dziwnego xd. Dzisiaj pink kupiony, więc jutro zobaczymy 🤞
Życzę ci, żebyś zobaczyła drugą kreskę, ale płytkowe testy z DOZa mnie oszukały, pokazała się taka kreska jak na zdjęciu, a ciąży z tego nie było 🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20220506_203816_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220506_203816_com.android.gallery3d.jpg
    94,2 KB · Wyświetleń: 131
reklama
Życzę ci, żebyś zobaczyła drugą kreskę, ale płytkowe testy z DOZa mnie oszukały, pokazała się taka kreska jak na zdjęciu, a ciąży z tego nie było 🤷‍♀️
Ja korzystam ze strumieniowych, a te mnie jeszcze nigdy nie oszukały, więc dlatego mnie to zaintrygowało, bo dziś dopiero 22dc. Ale tak jak pisałam wcześniej, podejrzewam, że owu była dużo szybciej.

To jest kreska fabryczna. Ciazowa powinna być różowa. Też to przerabiałam. Raz nawet była delikatna różowa a beta hcg <0.1 w tym samym dniu 😟

Mnie dzisiaj zaczyna już boleć brzuch okresowo 🙄 nawet się chwilę popłakałam... Chciałam testowa jutro (10dc) ale teraz się zastanawiam czy jest sens... A ty? 😊
Kusi jutro ale nie wiem.....😬😬 piersi nic nie bola jedynie 8dpo te klucie z lewego jajnika co była owu mnie zastanawia bo nigdy mnie jajnik nie bolal nie kul jak już to podbrzusze... także mieszane uczucia mam😒

Kusi jutro ale nie wiem.....😬😬 piersi nic nie bola jedynie 8dpo te klucie z lewego jajnika co była owu mnie zastanawia bo nigdy mnie jajnik nie bolal nie kul jak już to podbrzusze... także mieszane uczucia mam😒
Jak masz więcej testów w domu to siknij jutro co ci szkodzi😄 ja jak się nakręcam że czuję objawy ciąży, to zrobię test, wyjdzie negatywny to przynajmniej objawy mi przechodzą 😄😄

reklama
Do góry