reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Dziś 17 dc. Lekarz nie miał problemu żeby to stwierdzić bo mam na jajniku torbiel prawie 40mm... Wypełnia już w zasadzie cały jajnik.
Od dziś duphaston na wywołanie okresu i pozostaje mieć nadzieję, że wszystko ładnie oczyści się z okresem
Ciekawe czy te wahania hormonu lh były od tego?

reklama
Dziś 17 dc. Lekarz nie miał problemu żeby to stwierdzić bo mam na jajniku torbiel prawie 40mm... Wypełnia już w zasadzie cały jajnik.
Od dziś duphaston na wywołanie okresu i pozostaje mieć nadzieję, że wszystko ładnie oczyści się z okresem
Dobrze kojarzę, ze w tym cyklu byłaś jeszcze stymulowana ale juz bez ovitrelle?

Bardzo mi przykro. Trzymaj się kochana ❤️

Jak mam być szczera to nawet mi nie jest specjalnie smutno. Chyba czułam, że coś się zesrało w tym cyklu. Nawet byłam nastawiona dokładnie na taką diagnozę. Wiadomo, że jakaś nadzieja na owu była, ale jednak rozsądek zwyciężył więc przynajmniej nie boli rozczarowanie.
Czekam jeszcze na wyniki proga bo zrobiłam tuż przed wizytą jak jeszcze myślałam, że może jednak jadę potwierdzić owu 😂
Oby tam obyło się bez zaskoczeń.
Czy któraś z Was była stymulowana gonadotropinami?

Ja zrobiłam screena

Załączniki

• Screenshot_20220501_223145_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220501_223145_com.android.chrome.jpg
    233,7 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry