reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
My co prawda dopiero zaczynamy starania o dziecko, ale mam wielkie marzenia zobaczyć dwie kreseczki 🥰 po odstawieniu tabletek trochę rozjechał mi się cykl, testuje się testami owulacyjnymi i czekamy na magiczne dwie kreski. Chociaż pojawia się obawy, że mam cykle bezowulacyjne 😓

My co prawda dopiero zaczynamy starania o dziecko, ale mam wielkie marzenia zobaczyć dwie kreseczki 🥰 po odstawieniu tabletek trochę rozjechał mi się cykl, testuje się testami owulacyjnymi i czekamy na magiczne dwie kreski. Chociaż pojawia się obawy, że mam cykle bezowulacyjne 😓
Miałam podobne obawy.
Zaraz po odstawieniu miałam jednak owulacje. 😀
Najlepiej udać się do ginekologa żeby sprawdzić czy owulacja jest

Miałam podobne obawy.
Zaraz po odstawieniu miałam jednak owulacje. 😀
Najlepiej udać się do ginekologa żeby sprawdzić czy owulacja jest
Pierwszy miesiąc po odstawieniu miałam owulację, było widać na USG. Ale zaczęłam się wgłębiać w temat objaw owulacji i stwierdziłam, że nigdy żadnych nie miałam. Nie odczuwam bólu jajników, śluz pojawia się w okresie niby owulacji, ale nie koniecznie przypomina białko kurze, libido też nie skacze. 13.04 miałam wizytę u ginekologa, powiedziała że nie widzi czy miałam owulacje a po dwóch dniach od wizyty dostałam okres i też się zastanawiam ( bo po prostu nie wiem) czy jakby owulacja była to by widziała na USG, ale miała też problem z odnalezieniem lewego jajnika, bo schował się za macicą. Mętlik w głowie ...

Pierwszy miesiąc po odstawieniu miałam owulację, było widać na USG. Ale zaczęłam się wgłębiać w temat objaw owulacji i stwierdziłam, że nigdy żadnych nie miałam. Nie odczuwam bólu jajników, śluz pojawia się w okresie niby owulacji, ale nie koniecznie przypomina białko kurze, libido też nie skacze. 13.04 miałam wizytę u ginekologa, powiedziała że nie widzi czy miałam owulacje a po dwóch dniach od wizyty dostałam okres i też się zastanawiam ( bo po prostu nie wiem) czy jakby owulacja była to by widziała na USG, ale miała też problem z odnalezieniem lewego jajnika, bo schował się za macicą. Mętlik w głowie ...
2 dni przed okresem już miał prawo nie widzieć śladu po owulacji

reklama
Do góry