reklama
pluto_nova
Moderator
Jutro mam wielki dzień
Moonstone
Moderator
Jesteśmy z tobąJutro mam wielki dzień
pluto_nova
Moderator
tylko mi do kibla bez pukania nie wchodź okej? Czekaj pod drzwiamiJesteśmy z tobą
Moonstone
Moderator
Będę czekac na parapecietylko mi do kibla bez pukania nie wchodź okej? Czekaj pod drzwiami
Z
zaz208622
Gość
o której ti szczanie? Jak wstanę o 7:40 to już będzie po?tylko mi do kibla bez pukania nie wchodź okej? Czekaj pod drzwiami
pluto_nova
Moderator
Wolne jutro, myślę, że możesz tak wstać i będzie ok Przebudzę się tylko na mierzenie temperatury W razie czego przytrzymam siki No i testuję oczywiście prawilnym pinkiem patykiem
Moonstone
Moderator
A propo ppp (prawilnego pinka patyka) przez przypadek kupiłam gunwo kasetkowe (( a ja go nie znoszęWolne jutro, myślę, że możesz tak wstać i będzie ok Przebudzę się tylko na mierzenie temperatury W razie czego przytrzymam siki No i testuję oczywiście prawilnym pinkiem patykiem
reklama
Nel331
Fanka BB :)
Nosz k**** nie dość ze mnie wszyscy wkurzają, boli mnie gardło to stwierdziłam- upieke staremu sernik bo mam wszystkie składniki. I co ? Nie dość ze w połowie robienia się okazało, ze nie mam wszystkich składników i popierniczalam do sklepu to jeszcze musiał do mnie zadzwonić, bo przecież bez baby to chłop jak bez ręki i złe składniki wsypałam i nie wyszło ! A zawsze wychodzi ! Psia jego Mać!