Z
zaz208622
Gość
jak się utrzyma przez 3 dniDziewczyny, jak myślicie, czy w tym cyklu miałam tak wcześnie owulację?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak się utrzyma przez 3 dniDziewczyny, jak myślicie, czy w tym cyklu miałam tak wcześnie owulację?
Miałam podobne obawy.My co prawda dopiero zaczynamy starania o dziecko, ale mam wielkie marzenia zobaczyć dwie kreseczki po odstawieniu tabletek trochę rozjechał mi się cykl, testuje się testami owulacyjnymi i czekamy na magiczne dwie kreski. Chociaż pojawia się obawy, że mam cykle bezowulacyjne
Pierwszy miesiąc po odstawieniu miałam owulację, było widać na USG. Ale zaczęłam się wgłębiać w temat objaw owulacji i stwierdziłam, że nigdy żadnych nie miałam. Nie odczuwam bólu jajników, śluz pojawia się w okresie niby owulacji, ale nie koniecznie przypomina białko kurze, libido też nie skacze. 13.04 miałam wizytę u ginekologa, powiedziała że nie widzi czy miałam owulacje a po dwóch dniach od wizyty dostałam okres i też się zastanawiam ( bo po prostu nie wiem) czy jakby owulacja była to by widziała na USG, ale miała też problem z odnalezieniem lewego jajnika, bo schował się za macicą. Mętlik w głowie ...Miałam podobne obawy.
Zaraz po odstawieniu miałam jednak owulacje.
Najlepiej udać się do ginekologa żeby sprawdzić czy owulacja jest
2 dni przed okresem już miał prawo nie widzieć śladu po owulacjiPierwszy miesiąc po odstawieniu miałam owulację, było widać na USG. Ale zaczęłam się wgłębiać w temat objaw owulacji i stwierdziłam, że nigdy żadnych nie miałam. Nie odczuwam bólu jajników, śluz pojawia się w okresie niby owulacji, ale nie koniecznie przypomina białko kurze, libido też nie skacze. 13.04 miałam wizytę u ginekologa, powiedziała że nie widzi czy miałam owulacje a po dwóch dniach od wizyty dostałam okres i też się zastanawiam ( bo po prostu nie wiem) czy jakby owulacja była to by widziała na USG, ale miała też problem z odnalezieniem lewego jajnika, bo schował się za macicą. Mętlik w głowie ...
A co myśli Pani i tym braku objawów owulacji ? Miesiączki też mam bez objawowe, gdyby nie krwawienie to bym nie czuła, że coś się dzieje2 dni przed okresem już miał prawo nie widzieć śladu po owulacji
To internet, nie musimy sobie PaniowaćA co myśli Pani i tym braku objawów owulacji ? Miesiączki też mam bez objawowe, gdyby nie krwawienie to bym nie czuła, że coś się dzieje
Pani Zazuu może sobie życzy paniowaniaTo internet, nie musimy sobie Paniować
Zapamiętam, dziękujęTo internet, nie musimy sobie Paniować
Zwłaszcza na moim wątkuTo internet, nie musimy sobie Paniować