Z
zaz208622
Gość
chce tak! Mogą mi się gonić, co prawda mają tylko jeden jajowód do zabawy, ale jakoś sobie poradząJak zatrzęsę bibułą tak fest to komórka jajowa będzie Ci goniła za plemnikami a nie odwrotnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chce tak! Mogą mi się gonić, co prawda mają tylko jeden jajowód do zabawy, ale jakoś sobie poradząJak zatrzęsę bibułą tak fest to komórka jajowa będzie Ci goniła za plemnikami a nie odwrotnie
To ja proponuję otworzyć ekipę cheerleaderskąWitaj w klubie! Trzykrotne tak!
Hahaha, taaak! To tak jak ja
Ja jednak niestety też się nie wpisuję na testowanie, tylko muszę grzecznie poczekać na okres i w kolejnym się wpiszę, ale już się tak wkręciłam że zostaję i kibicuję!
faMam pytanie o moje długie cykle. Czy to że owulacje mam zawsze po 20 dc jest normalne? Dzisiaj mam 21 dc, a test owulacyjny nadal nie jest pozytywny a potem zawsze 12 dni po owu mam okres.
Czy może być tak, że mój pecherzyk jest już stary jak pęka i przez to nie zachodzę w ciążę?
Moja jedyna ciąża była w cyklu, w którym owu miałam w 19 dc.
to zależy. Ja w związku z późnymi owulacjami dostaje aromka, ale nie zmieniło to faktu, że pęcherzyki dalej pękają duże, a na ovitrelle nie reaguje.Mam pytanie o moje długie cykle. Czy to że owulacje mam zawsze po 20 dc jest normalne? Dzisiaj mam 21 dc, a test owulacyjny nadal nie jest pozytywny a potem zawsze 12 dni po owu mam okres.
Czy może być tak, że mój pecherzyk jest już stary jak pęka i przez to nie zachodzę w ciążę?
Moja jedyna ciąża była w cyklu, w którym owu miałam w 19 dc.
Pomijając kwestie, czy jajeczko mam już za stare w tych dniach cyklu, to strasznie wkurzające jest czekanie tak długo na kolejną owulację zazdroszczę tym, co mają owu książkowe w 14 dc