reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

A to będzie Twój pierwszy cykl na aromeku bez ovi? Ja mam wrażenie, że mi też późno pękł po ovi, bo jak robiłam betę 12 dni po ovi to była 1.53. No mogło być to też późne zagnieżdżenie. Miałaś rację, że jak się późno zagnieżdża to szansa na utrzymanie ciąży jest marna
drugi, w zeszłym cyklu już nie brałam. Mi ovitrelle się utrzymywało długo. 11 albo dni po zastrzyku było jeszcze 2,8

reklama
drugi, w zeszłym cyklu już nie brałam. Mi ovitrelle się utrzymywało długo. 11 albo dni po zastrzyku było jeszcze 2,8
Mi aż tak długo może nie, ale albo późno mi pękł pęcherzyk albo późno zagnieżdżenie było. A myślałaś o jakiejś większej dawce ovi skoro jedna nie działa? Ovi albo coś innego

A to będzie Twój pierwszy cykl na aromeku bez ovi? Ja mam wrażenie, że mi też późno pękł po ovi, bo jak robiłam betę 12 dni po ovi to była 1.53. No mogło być to też późne zagnieżdżenie. Miałaś rację, że jak się późno zagnieżdża

Tak mogło być właśnie u mnie. Bo pozytywny test wyszedł dopiero jakieś 14 dni po owulce.
Penis w gumce to taki smieszny widok 🤭🤭🤭
Jak dla mnie - bolesny. I krew nie dopływa, jak się kitkę zrobi

Mi aż tak długo może nie, ale albo późno mi pękł pęcherzyk albo późno zagnieżdżenie było. A myślałaś o jakiejś większej dawce ovi skoro jedna nie działa? Ovi albo coś innego
w sumie stwierdziłam razem z ginką, że 3 razy zaszłam w ciążę bez żadnych wspomagaczy czyli te moje późne pękanie to nie żaden dramat i spróbujemy bez. W tym cyklu trochę sobie pokombinowałam sama z lekami i suplami ale zastrzyku nie biorę. Zobaczymy co wyjdzie z moich doświadczeń na żywym organizmie 😂

Mi powiedziała lekarka ze 3 miesiące po ostatniej dawce MTX to BEZWZGLĘDNY zakaz ciąży. Potem do 6mcy jest to wątpliwe, są lekarze którzy pozwalają i są tacy co sugerują min 6mcy. Mi 6 miesiąc kończy się 2 października i usłyszałam że jeśli owu pojawi się po 20 września to mogę się starać ale jeśli przed 20 września to lepiej poczekać 🤷🏽‍♀️

Ja dostałam drugą dawkę 21.01 więc w teorii właśnie mi pyknęły 3 miesiące.
No ale najpierw chcę posprawdzać co tam się dzieje na dole. Szczególnie, że po cc mam prawo mieć zrosty tzn. na bank mam bo je czuję jak ćwiczę, ale nie wiem czy one mogły wpłynąć na CP

w sumie stwierdziłam razem z ginką, że 3 razy zaszłam w ciążę bez żadnych wspomagaczy czyli te moje późne pękanie to nie żaden dramat i spróbujemy bez. W tym cyklu trochę sobie pokombinowałam sama z lekami i suplami ale zastrzyku nie biorę. Zobaczymy co wyjdzie z moich doświadczeń na żywym organizmie 😂
A Tobie w którym dc pękają bez wspomagaczy?

reklama
Do góry