reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

lelek, ogolnie jest troche lepiej, z psychika i z mezem. Z mezem zaczelismy wiecej rozmawiac wiec sie i wiecej wyjasnia spraw na bierzaco a nie dusimy tego w sobie co eliminuje spory i klutnie do minimum. Mi troche latwiej wyjsc z domu, ale lekarz wspomnial zebym cudow nie oczekiwala na poczatku bo leczenie bedzie efektywne po ok 4 mies dopiero. No a zuzkus ma chyba racje , podejrzewam ze to jelitowka z ktora sie musze jakos uporac... bo po lekach nie mialam zadnych niemilych objawow procz sennosci w pierwszych dniach. Tak nagle by sie chyba nie pojawily....

No nic, oby sie Adasko nie zarazil i bedzie ok. Pozdrawiam :)

reklama
Ja nie dam rady tak na dłuższą metę :( Widzieć się 2 razy no może 4 razy do roku. to ponad moje siły ;(

Piti, a może zamieszkacie tam razem, jak tutaj tak się męczysz. A jak tak bardzo chcesz dzidzię, a nie chcesz tam mieszkać, to na staranka do męża na jakiś czas, a potem powrót. Pisałaś, że niby będzie ślub ale nie chcesz iść z brzuchem. Nie musisz... :) Ja wybrałam całkiem inna drogę, najpierw cywilny potem dzidzia, a jak mały podrósł był ślub :) W moim przypadku jestem w pełni usatysfakcjonowana. Chociaż nie obyło się o zrzędzenie rodziny, że kolejność nie ta. Najważniejsze żeby zadowolić siebie w pierwszej kolejności, a nie innych. Z każdej sytuacji jest wyjście. Ważne tylko żeby mieć jakiś plan i tego się trzymać. I wiem że to nie takie proste, ale co, masz wpaść w depresję czy co??? Trzymaj się kobietko, ja trzymam za was kciuki :tak:

Katherine wczoraj w nocy pogadałam w Moim i jest dużo lepiej (tylko nie wiem na ile). Ja bym już dawno temu przeniosła się do Mojego ale nie mam gdzie mieszkać :( Jego ekipa jest na kontrakcie i co trochę są w innym hotelu w innej części Lazurowego. Teraz są w Nicei, za miesiąc mogą być w Paryżu lub gdziekolwiek indziej :( Przecież ja nie mogę się z tłuc z nimi bo byłabym darmozjadem a i mieszkać z 4 chłopami w 1 lub w 2 pokojach jakoś nikomu się nie widzi. Znaleść tam pracę mogę ale wynajęcie mieszkania to koszt jednej pensji a i tak mieszkałabym sama więc finansowo to idiotyczne rozwiązanie. Kombinowaliśmy na setki sposobów i nie mamy jak być tam razem :(.
Co do ślubu to mi by starczył cywilny i potem dzidzia :) ale Mój uważa, że cywilny to nie ślub bo ślub to jest w kościele i nie mogę przekonać uparciucha, że jest inaczej :wściekła/y:.
Ahhh jak ja bym chciała mieć fasolkę :) Patrzeć jak dorasta, rozwija się, uczyć ją, pokazywać...dobra rozmarzyłam się.
Idę oglądać Małysza :)

Beatko widzę, że nie próżnujesz :) Fajna szkatułka. Ten komplet ma w sobie coś mrocznego i przyciągającego :tak: Robisz to dla siebie czy dla kogoś??

reklama
Do góry