reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

reklama
Witaj nathaliep
Lekko nie masz, to na pewno. życzę Ci żeby wszystko się jakoś ułożyło. A małego to chyba na prawdę masz kumatego jak tyle rozumie :) i tak się potrafi obrazić, albo bardzo charakterny :)

Hej dziewczęta

wczoraj miałam doła jak Wielki Kanion z wiadomego powodu... a K. wyjechał z powrotem 1,5 tygodnia temu . Więc jestem ciekawa co będzie za dwa - trzy tygodnie :/

Katherine zs niestety Beniamin nie dość że charakterek ma po mamusi... czyli jak wkurw... to po całości... to mądrala z niego nie z tej ziemi....

Trzymajcie się ... dziś piękny czwartek :) Miłego dnia

aaa zapomniałam napisać ...

Lelek no dla nas chyba jedynym rozwiązaniem będzie wyjazd do Tatusia... ale ja bez języka (niemieckiego), którego nie znoszę jak nie wiem (studiowałam historię)... trzeba załatwić mnóstwo formalności... do wielu potrzebny jest kamil na miejscu (nie jesteśmy małżeństwem więc nie wyrobię małemu sama paszportu) a jego zjazdy to przeważnie piątek wieczór - poniedziałek rano wyjazd... więc musimy to pozałatwiać i najpewniej Achoj... chcielibyśmy żeby już od września Beniamin poszedł do niemieckiego przedszkola :) ... ale jak zawsze i wszędzie czas zweryfikuje Nasze plany :))))

hej, a mnie dopadł rotawirus, dlatego długo mnie nie było, normalnie umieram :( ale jakimś cudem ja mam, a mała nie chociaż nie była szczepiona dziwne jakieś

Hej Martusia1605

zdrowiej więc i ciesz się, że małej rota nie dopadł :D

Przez dwa dni "przeleciałam" 311 stron tego wątku ... Och czego to się z samotności nie robi :)))...

Buziaków Tysiące

nathaliep szacun:-D tyle stron....

mi to mezus priama aprilis wywinal, wczoraj wieczorem przyjechal i cieszylam sie na dluzszy weekend a on dzis oznajmia ze o 20tej jedzie na Francje:wściekła/y:

reklama
Do góry