reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

reklama
zdusilam chorobe w zarodku :-) Bralam (i biore nadal) Theraflu zatoki i jest jzu znacznie lepiej :tak: Bardzo sie ciesze, ale wiem ze musze uwazac... :dry: Nic tylk oczapke sobei musze kupic :baffled:

Dobrej nocy i milej srody :-)

Witam Slomianeczki:)
Widze ze Beatka i Mysz macie mężusiow plywajacych;-)
Beatka a Ty pewnie juz na dniach bedziesz miala mężusia??:-) cos nie widze suwaczka;-)

Pozdrawiam i milego dnia:)))

Ostatnia edycja:
Cześć laseczki

U mnie dużo się dzieje, jestem ciągle w biegu. A wieczorem padam jak mały bobasek. Już od poniedziałku będzie luzniej.....;-)

Witam sie po długiej przerwie
Słuchajcie nie dosc ze ponad tydzien nie mailam kompa,,bo padl w dzien urodizn synka,,to potem z meze ciche dni,,i kursy do 18,19 nie mialam na nic sily...

Od 1 pażdziernika pracuje juz,,,hurrrraa..w szkole a raczej Zespole Szkól w Pieszczu

Mam ponad etat 24 godziny,a etat to 18,,jhest narazie fajnie...

Ewcia gratuluję pracy!

Pozdrawiam wszystkie słomianeczki. Ja jeszcze przez tydzień mam M w domu a potem...:-( znowu będę do Was częściej zaglądać:-)

reklama
witajcie

Ja od dzisiaj znowu słomianka az do 1 listopada....ech znowuu
No ale maz byl dwa tygodnie,,,no to teraz mus do pracy

Ja w pracy,super,mam duzo godzin,,tlyko jakos nie wiem ie zarabiam,na umowiwen jakbym miala 18h reszta niby jako nadgodziny a mam 24 godz tygodniowo,,klasy nawet niezłe,mam sale wlasne,nie narzekam.:blink:

Do góry