reklama
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Witam Slomianeczki
Widze ze Beatka i Mysz macie mężusiow plywajacych;-)
Beatka a Ty pewnie juz na dniach bedziesz miala mężusia??:-) cos nie widze suwaczka;-)
Pozdrawiam i milego dnia))
Widze ze Beatka i Mysz macie mężusiow plywajacych;-)
Beatka a Ty pewnie juz na dniach bedziesz miala mężusia??:-) cos nie widze suwaczka;-)
Pozdrawiam i milego dnia))
Ostatnia edycja:
E
Ewcia81
Gość
Witam sie po długiej przerwie
Słuchajcie nie dosc ze ponad tydzien nie mailam kompa,,bo padl w dzien urodizn synka,,to potem z meze ciche dni,,i kursy do 18,19 nie mialam na nic sily...
Od 1 pażdziernika pracuje juz,,,hurrrraa..w szkole a raczej Zespole Szkól w Pieszczu
Mam ponad etat 24 godziny,a etat to 18,,jhest narazie fajnie...
Słuchajcie nie dosc ze ponad tydzien nie mailam kompa,,bo padl w dzien urodizn synka,,to potem z meze ciche dni,,i kursy do 18,19 nie mialam na nic sily...
Od 1 pażdziernika pracuje juz,,,hurrrraa..w szkole a raczej Zespole Szkól w Pieszczu
Mam ponad etat 24 godziny,a etat to 18,,jhest narazie fajnie...
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Ewcia gratuluję pracy!
Pozdrawiam wszystkie słomianeczki. Ja jeszcze przez tydzień mam M w domu a potem...:-( znowu będę do Was częściej zaglądać:-)
Pozdrawiam wszystkie słomianeczki. Ja jeszcze przez tydzień mam M w domu a potem...:-( znowu będę do Was częściej zaglądać:-)
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Czesc Slomianeczki
Ewcia... witaj spowrotem;-) dobrze ze juz masz kompa naprawionego:-) i powodzenia w nowej pracy;-)
Pozdrawiam i milego dnia
Ewcia... witaj spowrotem;-) dobrze ze juz masz kompa naprawionego:-) i powodzenia w nowej pracy;-)
Pozdrawiam i milego dnia
Ostatnia edycja:
reklama
E
Ewcia81
Gość
witajcie
Ja od dzisiaj znowu słomianka az do 1 listopada....ech znowuu
No ale maz byl dwa tygodnie,,,no to teraz mus do pracy
Ja w pracy,super,mam duzo godzin,,tlyko jakos nie wiem ie zarabiam,na umowiwen jakbym miala 18h reszta niby jako nadgodziny a mam 24 godz tygodniowo,,klasy nawet niezłe,mam sale wlasne,nie narzekam.
Ja od dzisiaj znowu słomianka az do 1 listopada....ech znowuu
No ale maz byl dwa tygodnie,,,no to teraz mus do pracy
Ja w pracy,super,mam duzo godzin,,tlyko jakos nie wiem ie zarabiam,na umowiwen jakbym miala 18h reszta niby jako nadgodziny a mam 24 godz tygodniowo,,klasy nawet niezłe,mam sale wlasne,nie narzekam.