reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

Witam Słomianeczki:)
Mysz .. to masz lepsza pogode jak ja:-( u mnie bity tydzien lało,dopiero dzis wreszcie przestalo:-)..slonka nie widac ale dobrze ze koniec z tym deszczem..tylko ciekawe na ile;-)
Beatka..niooo pustawo;-).. Ewcia zajtea nadrabianiem zaleglosci z mężusiem a niedlugo i Ty nam znikniesz na " nadrabianie":-);-)
Milego dnia:)

reklama
cześć

Sylwia może nadrabiać będę, ale spokojnie nie zniknę z forum.....;-);-)

Ewcia działaj!!

A u nas deszczowo ale w miarę ciepło. Oskar już odrobił lekcje , ale siedzimy w domku :-);-);-)
Grzejniki mamy już ciepłe, więc jest przyjemnie w domciu :-)
Zakupy zrobione na 4 dni, więc luzik.....;-) Jutro na 12-00 mam jazdy- bleeeee jakoś zapał mi przeszedł :-) Ale mam zapłacone, wiec chodzę!
Miłego dnia laseczki.

Witam wieczorkiem

Sylwia jest troszkę lepiej....;-)

S wraca 13 pazdziernika- mam nadzieję że to ostateczna data powrotu, wraca na 30 dni a potem leci na 4 miesiace.

MIŁEGO WIECZORKU....;-)

No i pozegnalam mojego M :-(
Wyjatkowo wyjechal na zaledwie 5-6 tygodni (tak to ma 2 miesiace). Przeraza mnie to nieco bo Jas jest wprawdzie grzeczny, ale jednak strasznie absorbujacy... Moze to strasznie zabrzmi, ale praca jest dla mnie przyjemna odskocznia ;-)

reklama
Cześć

:-D Mysz nie ma się czego wstydzić, Oskar też taki był.:baffled: Musiał być ciągle w centrum uwagi albo strasznie rozrabiał. :nerd::szok:Ten stan utrzymywał się przez pierwsze 3 lata, potem był już spokój:-D:-D Fajnie że masz pracę którą lubisz i zawsze tam możesz troszkę odsapnąć.....:tak::tak:

:nerd: Oskar ma zadany trudny wiersz do nauczenia na pamięć , na poniedziałek. Umie już 3 linijki a 4 nauczymy się wieczorem. Wiersz się nie rymuje i jest ciężki..... :baffled::baffled:
Nauczycielka już przegina , we wtorek zadała w zeszycie do kakligrafi żeby dzieci napisały 10 stron literel A, T, M, O, I, L,E, i były tam też zd. poj. Uważam że to bardzo dużo jak na 1 klasę a dzieci wtedy skończyły zajęcia o 15-30. Oskar siedział do 20 i odrabiał..... :szok::szok: Kilka dzieci już płacze jak idzie do szkoły- bo się boją że pani znowu dużo zada.:dry::dry:

Do góry