reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

Beata - no to super ze masz pilnego syna :-)
Ale poinformuj go tez ze moze byc taka sytuacja ze pomimo tego ze sie nauczyl i sie zglasza to nie zawsze pani go bedzie pytala bo moze akurat bedzie chciala "wyciagnac do odpowiedzi" kogos bardziej niesmialego. Sporo dzieci na poczatku ma z tym problem bo uwazaja ze oni sie zglaszaja a pani ich nie pyta wiec sie na pania obrazaja :-p i potem juz im chec do zglaszania mija bo czuja sie niedocenieni... No ale w klasie jak jest ponad 20 dzieci to ciezko jest pytac non stop te same osoby... :dry:

reklama
Mysz mój Oskar czasami coś wie, ale nie chce mu się zgłaszać bo mówi że jak się pomyli dzieci będą się z niego śmiać. Tłumaczę mu żeby się zgłaszał jak jest pewny na 100% bo pani nawet jak go nie pyta, to pamięta że się zgłaszał.....;-) Synek powiedział- aaaaa czyli się zgłaszać, jak pani nie spyta to będzie mnie pamiętać- tak. A ja mu mówię- TAK.

Witmaa slomianeczki:)))
Beatka ..to ma zapal Oskarek ..oby tak dalej:-)
Ewcia.. sie pewnie szykuje pomalu bo Mężulek juz sie zbliza wielkimi krokami:-);-)

A u mnie dzis chlodno..taki upal byl dopiero a teraz wrrrr...cale szczescie ze slonko wyszlo choc na chwilke:-)..

Pozdrawiam i milego popoludnia:))

hej wam

zuzkus super,,fajnie masz
beciu ty 25
ja 8..
ale czas elci,,zaraz bedziemy hmmmmm uprawiac:laugh2::-p
Sylwia gdzie tam,,dopiero przed samym przyjzzdem bede sie szykowac:)

Witam wieczorkiem

Ewciu noooooo- jeszcze 25 a potem hmmmmmmmmmmmmm......;-) hihihi.

Sylwia u nas też dzis strasznie zimno i wietrznie..... brrrrrr.

Witam wieczorkiem

Ewciu noooooo- jeszcze 25 a potem hmmmmmmmmmmmmm......;-) hihihi.

Sylwia u nas też dzis strasznie zimno i wietrznie..... brrrrrr.

Ewciu super super. Co prawda będzie dom ocieplał wiec bedzie przed domem a nie w domu:-D:-D:-D no ale zawsze na miejscu.
No a wieczorami hmmmmmmm!!
miz osatało 6 dni,,,,,,,,,,,hip hip hurraaaa
kiedy to hmm bedziee

wogole hej wam
pozdrawiam
byłam na wsi,wybyczylam sie i wracammm

reklama
Witam Słomianeczki:))

MI jakos brak weny ..chyba przez te pogode..masakra..:baffled:
Na dodatek dzis mi jak tylko wstalam z wyrka peka głowa:-(

Ewcia... Męzuś juz tuż tuż ;-):-)..
Beatka.. widze ze tez juz ma coraz blizej;-)

Trzymajcie sie cieplutko..Pozdrawiam:)))

Do góry