reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

Hej Dziewczynki:)
Jak minęła Wam niedziela?
Kochane Słomianki..ja nie jestem w najgorszym położeniu, bo przecież każda z Was jest w bardzo trudnej sytuacji..każda z Was przecież boi się bardzo o swoją drugą połóweczkę.. a niebezpieczeństwo niestety czyha wszędzie..nawet na zwykłej spokojnej ulicy.. Każdej z Was jest niesamowicie trudno!!
Ja niestety jestem sama...mama mieszka 30 km ode mnie, a "kochana" teściowa 50..
Chociaż czy wiem czy niestety?? na początku było bardzo ciężko,a z czasem tak się przyzwyczaiłam że trudno mi gdziekolwiek wyjechać..tu mam taki swój azyl.. swoje cztery kąty w których czuję się najlepiej..swój kalendarz w którym codziennie skreślam każdy dzień na zielono.. codzienny rytuał pisania do mężusia mailika wieczorem jak dziewczynki już śpią.. i do tego doszła ta ogromna nadzieja że wróci wcześniej!! dużo wcześniej!!
Bardzo pomaga mi Justynka, ma już prawie 11 lat i kocha swoją siostrę ponad życie..ona ze mną rano się nie przywita tylko zaraz do Alutki biegnie:))
Najgorsza chyba jest ta huśtawka nastrojów..pewnie każda z Was to przeżywa...od euforii:) do mega dołków.. gdy już się wydaje że teraz będzie już dobrze, że wszystko tak się układa, że sobie świetnie radzę..to jednak przychodzi znów chwila gdy dopada tęsknota straszna.. bezsilność..i kolejny dół..
och..życie:) chyba po to belki nam pod nogi stawia by nie było za nudne i zbyt monotonne:))

całuję Was wszystkie z całych sił i obiecuję że zagoszczę tutaj na stałe:) ;-) taka miła tu atmosferka u Was panuje:)

reklama
Kinia ale masz faje dzieciaczki :tak: sama słodycz:tak:
U mnie niedziela minęła beznadziejnie. Cały dzień czekałam na babcię swojego męża, a ona nie przyszła :angry::angry::angry: jeszcze pogoda nie za specjalna :-( Oj to nie był mój najlepszy dzień :no: dobrze, że Jędrek był grzeczniutki.
Spokojnej nocy życzę.

Ps. Kinia Ty chyba siedzisz w domku? Jeżeli tak, to zapraszam Cię też na wątek dla mam siedzących w domu.

Dziewczynki mam naprawdę dobrą wiadomość:))
Mężuś wraca!!!! nie wiem jeszcze kiedy ale tak do dwóch tygodni powinien być:)
Nasze plany życiowe pewnie zupełnie się zmienią i znów będę z Wami jako "słomianka" ale na razie nie będę zapeszać dopóki nie będą w realizacji..
teraz najważniejsze żeby szczęśliwie do nas wrócił i aby mnie te dni szybciutko minęły:-D

Sewa:-) tak jestem mamusią siedzącą w domku więc z chęcią zaglądnę na wątek:)) Dziękuję za zaproszenie:)

Kinia cieszę się razem z Tobą :tak: oby Wasze plany się spełniły:tak:

A my dziś byliśmy na działeczce. Rodzice jechali to się z nimi zabraliśmy. Jędrek wyszalał się jak dzik i śpi teraz jak zabity. Tym bardziej, że w dzień nie spał :szok:
Zmykam. Pa!

hej slomianki :-)

ja ostatatnio milcze bo jestem najszczesliwsza mama na swiecie bo mam swoja rodzinke u boku
i mezus i jego 2 dzieci, jestesmy teraz razem i bylismy na wakacjach, bylo cudownie:tak:
w czwartek jade do polski, dzieci m podrzuce do ich mamy, odwiedze rodzinke w szwedowie i lece do moich rodzicow,
tym razem to mezu zostanie sam, na miesiac, ciekawe czy mnie bardziej zrozumie bedac slomianym wdowcem :confused:

ja tymczasem bedac w super nastroju zmykam do swoich obowiazkow obiadkowych :-p

jak znajde czas to wkleje jakies nowe foteczki

do napisania, papa

ach jak te chwile razem sa cudowne gdy sie na nie czeka i to niech was podtrzymuje na duchu,
pa:cool2:

m_ktosiu po przeczytaniu Twojego posta udzielił mi się Twój dobry humorek :tak:
Fajnie, że wakacje się udały:tak: Koniecznie wklej foteczki :tak:
Teraz zmykam pojawię się później! Pa!

Witajcie kochane Słomianki:)
Myślałam że będę mieć więcej czasu na pisanie a tutaj się okazuje że mamy ząbkowanie:szok::tak: pierwszy ząbek wyszedł gładko i chyba zapeszyłam chwaląc się jak o to ślicznie Alusi to idzie:)
Na szczęście właśnie zasnęła a w domu nagle nastała błoga cisza:))

pozdrawiam Was cieplutko i życzę miłego popołudnia:)
ps.mężuś będzie w domku ok.12 lipca:-D Hurrrrraaa:)) /"trzymajcie kciuki bo niestety wojsko to jedna wielka niewiadoma, i tam nie idzie liczyć na żadne terminy"/ po prawie 3-miesięcznej rozłące:))

Kinia trzymam kciukasy mocno, aby wszystko było tak jak sobie zaplanowaliście :tak: Ząbkowania...... nie zazdroszczę. Niunia się musi wycierpieć. Bidulka :-(
A mój syn już drugi dzień nie spał w dzień :szok:czyżby to koniec dziennego spania :szok: ja nie chcę, ja protestuję :no: Byliśmy na długalachnym spacerku i teraz padł. Już sam wołał mnie spać :tak: Ja chyba też zaraz wbije się do wyreczka i pobyczę się, może coś poczytam.
Spokojnej nocy życzę. Pa!

Cześć Dziewczyny:))
Ale tu spokojnie:) pewnie jako "słomianki" nie macie za bardzo czasu na pisanie... ja dziś miałam odwiedzinki:) przyjechała do mnie mama:) widocznie stęskniła się za swoją starszą córką:)

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę przyjemnego popołudnia!! :-D

reklama
Witam!
U mnie pogoda do bani więc siedzenie w domku było, tylko na zakupy wyszliśmy:wściekła/y:ale przyszła moja mama :tak: poplotkowałyśmy troszkę, popiłyśmy kawki i dzionek jakoś zleciał :tak:
Teraz mały śpi a ja buszuję po necie :tak:
Dobrej nocy życzę!

Do góry