reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

wieczorową porą Cześć....

Junior "już" nyna... a ja znowu z Wami :) szok szok szok... wytrwałość i cierpliwość... nie są mi najbliższe... ale tu u was się zaparłam i dotrwałam do ostatniej strony...

To to Lelek faktycznie prima aprilis.... radości co nie miara....

właśnie rozmawiałam z K. zacznie przygotowywać grunt pod nasz przyjazd... ale moje pytanie kiedy możemy się spodziewać wyprowadzki zbył wymownym milczeniem :) no cóż...

Buziak :)

idę wertować Mamy z Niemiec... może już niedługo do nich dołączę.... ech....

reklama
Nie cierpię Prima Aprilis :crazy:

Dzisiaj jakbym Mojego dorwała w swoje szpony to rozszarpałabym w ataku furii! :angry: Zaznaczę - wyleciało mi z głowy, że jest Prima Aprilis bo jakoś nigdy za nim nie przepadałam :growl:
Standardowo wieczorem skajp. A ten mi zaczyna poważnym tonem 'Musimy o nas porozmawiać, bo to chyba nie ma sensu tak na odległość. Ty się meczysz, ja się meczę. Wysiadam psychicznie, [...]'. Ja stan przedzawałowy i pytam się czy żartuje czy mówi poważnie. Oczywiście powiedział, że poważnie mówi. Ja już świeczki w oczach a ten k****n zaczął się śmiać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Rozłączyłam się i poryczałam jak głupia :-(. Z pół godziny dochodziłam do siebie a jeszcze jestem roztrzęsiona :-(. Faceci to jednak ćwierćinteligenci. Zrobią coś a nie zastanowią się czy mogą kogoś skrzywdzić.

Piti współczuję bo to nic śmiesznego... wcale się nie dziwię że u ciebie stan przedzawałowy ja bym zareagowała identycznie

a zadzwonił chociaż przeprosić ?!

Buźka :*

Piti ładnie musiałaś się zdenerwować. Faceci na prawdę są z innej planety, tylko oni potrafią wymyślić coś tak perfidnego. Napisz co było dalej... ?
nathaliep gratuluję wytrwałości w czytaniu ;-) podziwiam :)
martusia1605 wracaj do zdrowia bidulko, skąd to paskudztwo się bierze?

Spokojnej nocki Wam życzę, kolorowych snów :)

Hej, u mnie już odrobinkę lepiej, u nas cała wioska ma rotawirusa, normalnie masakra, pół wioski leży w szpitalu, a drugie pół w domu :shocked2: ja już wracam do zdrowia, ale nadal jest dla mnie nie pojęte jakim cudem moja mała nie dostała rotawirusa i jeszcze ma zatwardzenie :szok: nic tylko się cieszyć, że małą to ominęło, ale jeden plus tego wstrętnego wirusa jest- mam prawie płaski brzuszek :happy2:

hej kochane...
za nami ciezki tydzien :baffled: malemu idzie conajmniej 5 zębów na raz... co najmniej bo tylko tyle zauwazylam, na wieksze ogledziny nie ma co liczyc, Adam nie chce dac sobie zajrzec w paszcze :baffled: Dzis przeszla pierwsza trójka, 3 pozostale sa opuchniete a dziasla w tym miejscu zbielale, wczesniej wyszla jeszcze czwórka po przeciwnej stronie i jedna czworka jest jeszcze w drodze... a reszta czworek pewno za nimi... Adamos jest nie do zniesienia ale nie dizwie mu sie:baffled:

Kari22 powiem ci tak wolałbym stado zebów razy 2 niż bunt dwulatka jak u Beniamina Masakra istna :((( nie mam już sił chwilami... a przy tym że benio taki łobuz wkurzam się na kamila ze zdwojoną siła...
martusia1605 dobrze że młodą ominęło :)))

ale wczoraj K. przegiął MAKS wkurw na mnie że nie pojechałam do jego mamy z życzeniami urodzinowymi , ale to że NIKT z jego strony nie pamiętał o młodego imieninach w ubiegły czwartek to PIKUŚ :((( brak słów... czy on zawsze będzie synusiem mamusi, w sensie Kamil ?!!! błagam NIE !!!!!!!

kari21 biedny ten twój maluszek, u nas zęby wychodziły pojedynczo a i tak mieliśmy jazdy. Co dopiero jak tyle zębów wychodzi na raz. Ale te dzieciaki muszą się nacierpieć. Niestety jakoś trzeba to przeżyć.

Piti po tamtej akcji się nie odzywa....
Beatka też gdzieś przepadła...

Obiadek zrobiłam, młody poszedł na drzemkę... cisza i spokój :) szkoda że pogoda taka nijaka, u mnie deszczyk kropi i podobno ma tak padać cały tydzień, a jak tam u was?
M ma kurs do Hiszpanii, tak że jak mu napiszę jaką mamy "piękną" pogodę to się będzie śmiał. Tam przypuszczam jest co najmniej cieplutko :)

Życzę Wam kochane miłego dnia :-)

Katherine wszystko cacy :) tylko nie miałam przez weekend dostępu do neta :baffled: a dzisiaj jestem wykończona cały dzień załataiwał różne duperele i nawet nie mam sił czytać co tam naskrobałyście ale jutro nadrobię :tak:.
Dodam, że z Moim wsjo cacy po Prima Aprilis. Opierniczyłam go porządnie, że jeszcze raz zrobi coś takiego to mu utnę to i owo :-D. Idę bo zasypiam nad lapkiem.
Dobrej nocki kobietki :*

reklama
witam
ja ostatnio jakas zabiegan, fajnie ze u was oki, a co do zebow jedne przechodza spoko inne gorzej duzo gorzej, nasze dziewczyny naleaz do dwoch skrajnych przypadkow
dzisiaj bylam ze starsza u denstysty bo zatruty zab od 10 dni raptem odezwal sie dzisiaj w nocy dziwne ale jeszcze raz zatruli i kanal jej czyscila za 2 tyg mm nadzieje ze bedzie juz mozna plombe wsadzic

Do góry