madziulka11
Zaangażowana w BB
Cześć, mój mąż właśnie dziś rano wyjechał do Niemiec pomóc mojemu braciszkowi mieszkanie remontować. Niby za 9 dni ma być w domu ale jakoś tak się czuję nie swojo sama wiecie jak to jest pusto, cicho i smutno....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj madziulka11,będzie ok szybko zleci i znowu będziecie razem. Masz to szczęście, że to jednorazowy wypad Ale... grupa wsparcia zwarta i gotowa :-)Cześć, mój mąż właśnie dziś rano wyjechał do Niemiec pomóc mojemu braciszkowi mieszkanie remontować. Niby za 9 dni ma być w domu ale jakoś tak się czuję nie swojo sama wiecie jak to jest pusto, cicho i smutno....
Madziulka jak ja bym chciała by Mój wyjechał gdzieć tylko na 9 i wrócił <buja_w_obłokach> albo poprostu częściej wracał. A ja niemogłam znieść siedzenia sama wieczorami w mieszkaniu i przyjechałam do rodziców na kilka dni Przynajmniej mam do kogo japkę otworzyć. DObrej nocki.
Mieszkasz daleko od rodziców?? Dobrze się tak ruszyć, samej na pewno nie jest łatwo.
ale szalejesz wiosenne porządki :-) ja coś się zebrać w sobie nie mogę. Jaka u Was pogoda? U mnie pada, tym samym, zapowiada się siedzenie w domu przez caaaały dzionek. Piti jesteś najmłodsza, najstarsza??A widzisz Ciasteczko ja jestem teoretycznie jedynaczką (3 przyrodniego rodzeństwa) i mamy 4 pokoje - gościnny, mój, taty i mamy i tak każdy ma swój własny kąt. Oczywiście często w domu nie bywam więc, mój pokój rodzice przekształcili w składzić Dzisiaj robię rewolucję w pokoju taty: myję meble, zastawę, prasuję pościel, wyrzucam to co niepotrzebne a cześć wynoszę na strych...ufff szaleję hahaha
A co u Was kobietki słychać?