reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

reklama
Dzień Dobry kochane :)

Ja już dziś po 6 pare minut małą miałam na głowie... i to dosłownie... Coś jej się odwidziało spanie do 8... ehh...
Po wczorajszej wizycie u pediatry dostałyśmy 2 zastrzyki jeszcze.. i powinno już być dobrze.. mam nadzieję bo inaczej to zwariuję w domu...
Czekamy z niecierpliwością obie i odliczamy dnie do przyjazdu naszego M..jeszcze 18 dni..... jeszcze i aż... dla mnie najgorsze są te ostatnie dni bo sa najdłuższe... :(
Miłego dnia!!!

witam
malo mnie tu ostatnio ale golnie malo mnie, czasu brak
i niech juz ta wiosna przychodzi bo mam dosyc zimy

kari super, ja dziś znowu słomianka i to w najgorszy dla mnie dzień- niedziela- te rodzinki razem spacerujące :(, ale pocieszam się że pod wieczór będę miała gości to chociaż jakoś zleci, Mama przyjedzie mi uszyć firany, bo sąsiedzi się kończą budować i zaglądają mi w okienka heh :)

haha Beata :) pierwszy raz od 2 lat bylam na imprezce. Poszlam na ostatki ze starymi przyjaciolkami :))) tanczylam bez przerwy od 21 do 4 rano! i choc nic nie pilam to z kompletnego wyczerpania rano czulam sie jak na kacu (trzeba bylo wstac o 6 do dziecka). do tego bylam rozchwytywana przez mezczyzn w tancu..... Poprostu miod na serce kiedy ktos cie wybiera z tlumu kobiet, gdzie co druga jest conajmniej ladna. \

Wczoraj przyjechal mezulek :) o imprezie nie wspominam bo beda dasy :)

Milego dnia!!

haha Beata :) pierwszy raz od 2 lat bylam na imprezce. Poszlam na ostatki ze starymi przyjaciolkami :))) tanczylam bez przerwy od 21 do 4 rano! i choc nic nie pilam to z kompletnego wyczerpania rano czulam sie jak na kacu (trzeba bylo wstac o 6 do dziecka). do tego bylam rozchwytywana przez mezczyzn w tancu..... Poprostu miod na serce kiedy ktos cie wybiera z tlumu kobiet, gdzie co druga jest conajmniej ladna. \

Wczoraj przyjechal mezulek :) o imprezie nie wspominam bo beda dasy :)

Milego dnia!!

haha super!!!!

ja mojego wpuscilam w maliny ze w piatek ide na impreze i ma mega wnerwa.:-D:-D:-D

reklama
kari super że impreza udana :) fakt, nie ma to jak dowartościowanie przez płeć przeciwną :)

Beatko, Twój mężuś zazdrosny :)? W sumie chyba jak każdy facet, zwłaszcza jak nie ma Cię na oku :D

A mój dzisiaj pojechał, wraca za 2 tyg. Zapowiadają się meeega nudy. No chyba, że zrobimy wszystkie e-imprezkę :D?

Pogoda coraz lepsza, samopoczucie dzięki temu również :) Co u Was w ogóle słychać? jakieś nowinki, ploteczki, co porabiacie. Widziałam Beatko, że nowe cudeńka zrobiłaś. Długo ozdabia się takie świeczki??

Pozdrawiam, buziaki, kolorowych snów ;-)

Do góry