reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

reklama
Dzień Dobry kochane :)

Ja już dziś po 6 pare minut małą miałam na głowie... i to dosłownie... Coś jej się odwidziało spanie do 8... ehh...
Po wczorajszej wizycie u pediatry dostałyśmy 2 zastrzyki jeszcze.. i powinno już być dobrze.. mam nadzieję bo inaczej to zwariuję w domu...
Czekamy z niecierpliwością obie i odliczamy dnie do przyjazdu naszego M..jeszcze 18 dni..... jeszcze i aż... dla mnie najgorsze są te ostatnie dni bo sa najdłuższe... :(
Miłego dnia!!!

witam
malo mnie tu ostatnio ale golnie malo mnie, czasu brak
i niech juz ta wiosna przychodzi bo mam dosyc zimy

kari super, ja dziś znowu słomianka i to w najgorszy dla mnie dzień- niedziela- te rodzinki razem spacerujące :(, ale pocieszam się że pod wieczór będę miała gości to chociaż jakoś zleci, Mama przyjedzie mi uszyć firany, bo sąsiedzi się kończą budować i zaglądają mi w okienka heh :)

haha Beata :) pierwszy raz od 2 lat bylam na imprezce. Poszlam na ostatki ze starymi przyjaciolkami :))) tanczylam bez przerwy od 21 do 4 rano! i choc nic nie pilam to z kompletnego wyczerpania rano czulam sie jak na kacu (trzeba bylo wstac o 6 do dziecka). do tego bylam rozchwytywana przez mezczyzn w tancu..... Poprostu miod na serce kiedy ktos cie wybiera z tlumu kobiet, gdzie co druga jest conajmniej ladna. \

Wczoraj przyjechal mezulek :) o imprezie nie wspominam bo beda dasy :)

Milego dnia!!

haha Beata :) pierwszy raz od 2 lat bylam na imprezce. Poszlam na ostatki ze starymi przyjaciolkami :))) tanczylam bez przerwy od 21 do 4 rano! i choc nic nie pilam to z kompletnego wyczerpania rano czulam sie jak na kacu (trzeba bylo wstac o 6 do dziecka). do tego bylam rozchwytywana przez mezczyzn w tancu..... Poprostu miod na serce kiedy ktos cie wybiera z tlumu kobiet, gdzie co druga jest conajmniej ladna. \

Wczoraj przyjechal mezulek :) o imprezie nie wspominam bo beda dasy :)

Milego dnia!!

haha super!!!!

ja mojego wpuscilam w maliny ze w piatek ide na impreze i ma mega wnerwa.:-D:-D:-D

reklama
kari super że impreza udana :) fakt, nie ma to jak dowartościowanie przez płeć przeciwną :)

Beatko, Twój mężuś zazdrosny :)? W sumie chyba jak każdy facet, zwłaszcza jak nie ma Cię na oku :D

A mój dzisiaj pojechał, wraca za 2 tyg. Zapowiadają się meeega nudy. No chyba, że zrobimy wszystkie e-imprezkę :D?

Pogoda coraz lepsza, samopoczucie dzięki temu również :) Co u Was w ogóle słychać? jakieś nowinki, ploteczki, co porabiacie. Widziałam Beatko, że nowe cudeńka zrobiłaś. Długo ozdabia się takie świeczki??

Pozdrawiam, buziaki, kolorowych snów ;-)

Do góry