reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

reklama
hej dziewczynki
co tu tak ciągle pusto?

U nas w miarę ok, ja jeszcze ciągle kaszlę ale już zdecydowanie mniej, mam nadzieję, że choróbsko przechodzi.
Filipek miał ostatnio kilka akcji tęsknotowych za tatusiem. Postanowiłam więc wywołać zdjęcia taty u fotografa, jedno trafiło do ramki i stoi obok jego łóżeczka, resztę ma w albumie. Rozbroił mnie ten mój synio, wiecie co mi dziś powiedział "Mamusiu przecież jak będzie nocka i zgasisz światło to ja nie będę tatusia widział na zdjęciu":-(

to nie szklo- tylko drewno....;-)
napisałam ci wiadomosxc ;-)
Beatko domyślałam się, że drewno ale farbki do malowania na szkle można też wykorzystać na innym podłożu, stąd moje pytanie. :-:)-:)-(

A to dwie z moich "dłubanek"
Uploaded with ImageShack.us

https://www.babyboom.pl/forum/[URL=...40/dsc02375ft.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with Uploaded with ImageShack.us

Beatko :-D:-D:-D:-D zawstydzasz mnie
ja jeszcze nigdy niczego nie sprzedałam bo też i żadnych kroków w tym celu nie czyniłam. To co robiłam na bieżąco było rozdawane rodzinie, znajomym. Zresztą ja wiem czy to miałoby jakiś zbyt, czy ktoś chciałby to kupić?????

na razie wyszywam "przyjaciół ze stumilowego lasu" ale dla Filipa, dla młodszego jeszcze sama nie wiem co zrobić, mam też zaczęte 2 inne obrazki i pasowałoby się z tym wszystkim w miarę szybko uwinąć.

reklama
Do góry