reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

znajome z forum jak mnie widza na ulicy to nie mowia mi po imieniu tylko "czesc ciasteczko":-D:-D
ale macie dobrze ja to mojego bede miec za X-czasu:-( no ale cos za cos

reklama
znajome z forum jak mnie widza na ulicy to nie mowia mi po imieniu tylko "czesc ciasteczko":-D:-D
ale macie dobrze ja to mojego bede miec za X-czasu:-( no ale cos za cos

mój tez miał takie długie rejsy od 3 do 7 miesiecy......:baffled::baffled::baffled:
sa plusy i minusy- jak w kazdej pracy......:tak::tak::tak:

dobra zmykam- do poniedziałku.....:-D

witam
Beata moj nie ma jakis dlugich on ogolnie ma 4/2 ale czesto to jest 4/3 wiec da sie zyc;-)
kiedys mial 1/1 to bylo super ale wlasnie plusy i minusy sa wszedzie:baffled:
milej niedzieli zycze:-)

Hej dziewczyny:-), widzę że słomiankowe grono się powiększa;-):tak:. Ja też od czwartku zasilę Wasze szeregi:-:)tak: - M wyjeżdża do pracy w Szwecji na 3 m-ce(jak na razie).
Ciasteczko widzę,że mamy podobne hobby;-):tak:-wspólnie z M i nadmiaru wolnego czasu zaczęliśmy wypiekać taki swojski chlebek na zakwasie. Od klientów odgonić się nie możemy:tak::-D:-D:-D.

Hej dziewczyny:-), widzę że słomiankowe grono się powiększa;-):tak:. Ja też od czwartku zasilę Wasze szeregi:-:)tak: - M wyjeżdża do pracy w Szwecji na 3 m-ce(jak na razie).
Ciasteczko widzę,że mamy podobne hobby;-):tak:-wspólnie z M i nadmiaru wolnego czasu zaczęliśmy wypiekać taki swojski chlebek na zakwasie. Od klientów odgonić się nie możemy:tak::-D:-D:-D.
hobby mamy fajne:tak::-) nie ma to jak klient jest zadowolony to najbardziej cieszy:-)

mysz gratulacje choc sie nie znamy to bardzo gratuluje:-):-)

wspolczuje bo wiem jak to jest bedzie dobrze:tak:
z druga mielismy niezla jazde po 2 tyg marudzenia,placzu i krzykow na jednego zeba moj M czasem wysiadal z nerwow:-(

reklama
Do góry