reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

dotarłam ;-)
juz juz daje fotki.

dzis konce wazonik, butelke, deske i doniczke- jutro robie stól to dopiero wyzwanie coooo

Ostatnia edycja:
reklama
moja kumpela pracuje w banku zaniosła i pokazała te rzeczy kolezanka- i dzis mi powiedziala ze na dzien matki bede miala kilka zamowien- 3 deski do krojenia, 1 doniczke i wazonik.

to super ze jest zbyt:tak::-) mi sie bardzo podobaja a najpierw malujesz potem lakierujesz?
bo maja taki polysk:-)
kazda jakos sobie musi radzic;-)

lakieruje na koncu- tak dlugo az efekt jest zadawalajacy ;-)
spierniczylam wazonik....wrrrrr .......:baffled::baffled::baffled: do poprawki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:dry:

mi tez ciasta nie zawsze wychodza takie jakie bym chciala tak to juz jest;-)
to czekam na fotke wazonika po poprawkach:-)

czesc
fajna rzecz taki pistolet, jak mus to mus trzeba zainwestowac:-) ja tez na takie duperele do pieczenia itp troche wydalam
jak bedziesz miec wiecej takich slicznosci chetnie poogladam:-):tak:

dzis zrobilam takie cos;-))))))))))))))0
zrobiłabym wiecej- ale klaudiusz mi przeszkadza w zabawie hihi.
a ty dawaj foty ciast hihihi.

Ostatnia edycja:
reklama
Beatko, ale cuda spod Twoich rąk wychodzą:szok::tak::cool::cool:.
Jutro siadam i koszyczki z siana produkuję, bo kumpela zamówiła i sama nie mam w czym ze święconką pójść:no::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a jeden do przedszkola chłopaków poszedł:tak:.

Do góry