reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

reklama
beata to bardzo pozno masz czas dla siebie:-( ja moje gonie do lozek kolo 20 wiadomo ze pozniej tez jest cos do zrobienia ale wieczor mam juz w ciszy:-)
jakies drobne na te przyslowiowe waciki dorabiam sobie moim hobby bo tak tez zawodowo jestem wolna

hej

ciasteczko- mój starszak to juz o 21 kima, a młodszy to roznie- zalezy co go gniecie, dzis np. juz spi snem kamiennym.

Mysz ?????????????????????????

witam
beata to ty zajeta kobieta jestes jak masz pozno czas dla siebie;-)
u nas mloda ma klopoty ze spaniem jak sie wybudzi to nieraz ciezka przeprawa zeby usnela a i pobudki potrafi robic przed 6 rano
akurat jutro robie zamowienie wiec zajeta troszku bede :-)

a moze mysz juz urodzila bo chyba tak zrozumialam ze czeka na dzieciatko:-)
milego wieczoru zycze

chyba poszła rodzić...........
ale tak bez słowa ;((

ciasteczko a czym się tak konkretnie zajmujesz?

moj juz w domku..
do zobaczenia w poniedzialek

to jest takie zarobkowe hobby:cool: robie torty i ciasta na zamowienie kokosow z tego nie ma ale na waciki wystarczy hehe

reklama
hej
kurcze wczoraj do pozna zasuwalam na szmacie....hihi.

ciasteczko- oooo juz wiem czemu masz taki nick.

moj tez dzis doma, jutro idzie na dyzur i wroci o 22-00.

Do góry