Majsii
Fanka BB :)
Hello Ja zrobię fotkę jutro jak będzie światło normalne bo mam tylko aparat w tel bo do cyfrówki nie mam baterii ;/
Miłego wieczorku Kobietki
Miłego wieczorku Kobietki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Twoje pociechy masz już na świecie i na pewno dostarczają Ci wiele radości :-)Jak ja wam zazdroszcze tych sówaczków ciązowych.A co tam u was słychac kiedy mężowie wracają
oki - jasne;-) a jak się beatka masz? - torbę spakowałas u Ciebie widzę będzie podobna róznica jak u mnieheloł
hana jutro wrzucę fotkę- ale po 2 dniach ją skasuję- ok ;-)
ło matko - dopiero w styczniu... ale w sumie patrząc pozytywnie - to całe szczescie ze przed porodemU mnie nuda nuda i jeszcze raz nuda a NArzeczony wraca w styczniu :-(
No tak dostarczają radosci a czemu tak późno wraca kiedy pojechał i gdzie pracuje bidulka ty jestesAle Twoje pociechy masz już na świecie i na pewno dostarczają Ci wiele radości :-)
U mnie nuda nuda i jeszcze raz nuda a NArzeczony wraca w styczniu :-(
Zdrówka dla małegooki - jasne;-) a jak się beatka masz? - torbę spakowałas u Ciebie widzę będzie podobna róznica jak u mnie
ło matko - dopiero w styczniu... ale w sumie patrząc pozytywnie - to całe szczescie ze przed porodem
kurka - mały mi kaszle przez sen---- ups jest zle:-(
No tak planowaliśmy wszystko by zdążyć zrobić Dzidzie podpisać kontrakt i żeby wrócił do porodu więc mam nadzieję, że zdąży :-)ło matko - dopiero w styczniu... ale w sumie patrząc pozytywnie - to całe szczescie ze przed porodem
kurka - mały mi kaszle przez sen---- ups jest zle:-(
Pojechał 27 sierpnia na Filipiny wraca tak późno bo taki kontrakt a pracuje na statku ale może się okazać, że wróci wcześniej bo statek na złom idzie i nie wiadomo ile będą czekać na kotwicy w kolejce do zezłomowania więc przynajmniej się nie napracuje za bardzo bo za jakiś tydzień płyną już stac na kotwice :-)No tak dostarczają radosci a czemu tak późno wraca kiedy pojechał i gdzie pracuje bidulka ty jestes
Zdrówka dla małego
Oj biedna :tuli: Oby szybko wrócił i czas szybko przeleciałhana torbę muszę przynieść z piwnicy, a jakoś ciężko ruszyć 4 litery... ;-)
Ale ubranka i wszystkie potrzebne duperele dla dziecka i dla siebie mam przygotowane .... ;-)
Zdrówka dla synusia!!!!!! Oby się nie rozchorował!!!!
Majsi ja to już sama nie wiem kiedy mój wróci. Już nawet nie pytam.
Ale na statku już jest, kontraktu chyba jeszcze nie podpisał.
No to trzymamy kciuki, żeby Twojego Męża nie wysłali do WarszawyHo ho ho!
Jak nie pisze to żadna a dziś strona cała naklikana!
U nas ok! Męża przenieśli na kolejny odcinek, ale dalej Śląsk. Coś przygadują o Warszawie ale mam nadzieję że mojego tam nie wyślą bo byłby w domu raz w miesiącu...już to kiedyś przerabialiśmy
Pozdrawiam!