reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słomiane wdowy

No witam weekendowo :D Ja zasmarkana to się chyba zanudzę bo nie wyłażę z łózka :-p
Mój Dziubas chyba wróci wcześniej ze statku jakoś między listopadem a grudniem :-):-):-) mam nadzieję, że to się uda bo już nie mogę się doczekać :-D

Beata zazdroszczę, że już się szykujesz do porodu bo ja dopiero 20 tydz a się czuję jak bym była w tej ciąży ze 2 lata :eek: nic a nic mi ten czas nie leci :eek:
Miłego weekendu Kobietki :)

reklama
Masaii - ja jestem w 17 tygodniu a tez jzu mam dosyc - co chwiel cos m idolega - a to przeziebienie, a to nerwobole w plecach, a od wczoraj takei jakies zawroty glowy - zmieryzlam cisnienie przedpotopowym aparatem i wyslzo mi 105/60 :eek: zawsze mam niskie, ale kurcze nigdy tak sie kiepsko nie cuzlam :-(

No nic - wezme sie za sprzatanie to mzoe mi skoczy w gore :confused2:

Milego weekendu zycze :tak:

Masaii - ja jestem w 17 tygodniu a tez jzu mam dosyc - co chwiel cos m idolega - a to przeziebienie, a to nerwobole w plecach, a od wczoraj takei jakies zawroty glowy - zmieryzlam cisnienie przedpotopowym aparatem i wyslzo mi 105/60 :eek: zawsze mam niskie, ale kurcze nigdy tak sie kiepsko nie cuzlam :-(

No nic - wezme sie za sprzatanie to mzoe mi skoczy w gore :confused2:

Milego weekendu zycze :tak:
Kochana 105/60 ( przedpotopowe aparaty są najlepsze ) to do mojego wręcz idealne bo ja zawsze miałam lekko wyższe a teraz potrafie mieć 80/40 :eek: i najchętniej by mnie do szpitala kładli kawy a ni nic innego co podnosi ciśnienie nie piję bo nie lubie dali mi coś ziołowego i niby troszke lepiej ale cieszmy się, że mamy za niskie po podobno to nic nie szkodzi gorzej jak jest za wysokie ;-)
A co do dolegliwości to ....... teraz mam okres gdzie mnie bardzo bolą biodra i czuję się jak jakaś stara babcia która chodzić nie może :eek:
Dopiero coś czuję to wszystko się rozkręca :-D To moja pierwsza ciąża i wiem , że w niektórych przypadkach mogę być przewrażliwiona ale jak przeżyje do końca ciąży bez zawału to uzan to za cud bo wiecznie sie martwie czy z maleństwem wszystko ok :zawstydzona/y:
Miłego sprzatania :-):tak:

hej słomianki

Mi druga ciąża leci błyskawicznie.... ;-)
Chociaż długo miałam mdłości, bo do 18 tyg. a od 2 tygodni znowu- to już chyba do tego przywykłam. Kość ogonowa czasami pobolewa, gorzej z brzuchem bo twardy się robi i nospę biorę 4 razy na dobę....:eek:

Robię obiadek

witam słomiaczki:-)
moj tez odprawiony wczoraj
z zapowiedzią ze moze wrócić w sb ze względu na imprezkę po odbiorze:sorry:--- ale delikatnie dalam do zrozumienia ze nie podoba mi sie to --- bo po powrocie oczywiście standardowe spotkanie z moim kuzynem ---które przesuneloby sie na sb czyli nasza rocznicę slubu...
no zobaczymy:sorry:

jak brzuchatki?
zapodajcie brzuszki
pozdrawiam

reklama
Do góry