reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słomiane wdowy

reklama
hej słomiaczki
jak się macie?

co u reszty
zuskuz, mysz, sewa majsi, marta -meldować się !!!

ps - musialam wymiesć wątek utworzony przez dziewczynę która się chyba nudzi i zakłąda wiele niepotrzebnych--- strasznie mnie draznił widok:-D
A hello :D Ja tu zaglądam codziennie ale jakoś nie miałam o czym pisać :p Każdy dzień mija tak jakoś bezpłciowo i jak patrzę na ten sówaczek ile to jeszcze do powrotu Dziubasa zostało to mnie strzela normalnie :p
Choć ostatnio jakiś cud się stał i mogliśmy porozmawiać aż półtorej godziny :-D
Zastanawiam się jak to będzie jak Ł. wróci :-D jak wyjechał byłam zgrabniutka i w ogóle a jak wróci będę z 8 miesiecznym brzuszkiem :-D mam nadzieję, że nie dostanie zawału na nasz widok :-D w ogóle jak mi się nudzi to jest poezja -.- Wyczarowałam ostatnio takie cuś :
Zobacz załącznik 167476Zobacz załącznik 167477

Już mi chyba odbija totalnie a tu jeszcze tyle czasu :-(

A co tam u Was ?
Pozdrawiam cieplutko :-)

Melduję sie i ja :tak::tak:
Ja zaganiana jestem ostatnio.... normalnie czasu na wszystko brak :eek:

Majsii ale cudeńko wyczarowałaś :tak::tak::tak:

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i do poklikania :tak::tak::tak:

Ale z Ciebie zdolniacha:tak:,ja to tylko koszyczki z siana potrafię:zawstydzona/y: i ludziki z drewna i sznurka:sorry:.
To zazdroszczę może w wyniku tego nudzenia się pouczę się robić ludziki :-)
Melduję sie i ja :tak::tak:
Ja zaganiana jestem ostatnio.... normalnie czasu na wszystko brak :eek:

Majsii ale cudeńko wyczarowałaś :tak::tak::tak:

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i do poklikania :tak::tak::tak:
No to masz zupełną odwrotność niż ja bo ja mam aż za dużo czasu :-(
Równiez pozdrawiam i wpadjacie tu częściej Kobietki :D

reklama
cześć słomianki

No proszę jakie zdolne dziewczyny ;-)

U mnie jakoś leci, wszystko przygotowane do porodu. W przyszłym tygodniu chyba spakuję torbę do szpitala, w razie czego ;-)
S już na statku, konferencja za nim ;-) A u mnie jakoś leci, dziecko do szkoły, lekcje, sprzątanie, gotowanie i tak codziennie ;-)

Do góry