Marta1981
Rodzyneczka
To się melduję;-).Mój w piątek zjeżdża i wcale się nie cieszę,bo nerwa przez telefon ruszył i foch na całego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A hello Ja tu zaglądam codziennie ale jakoś nie miałam o czym pisać Każdy dzień mija tak jakoś bezpłciowo i jak patrzę na ten sówaczek ile to jeszcze do powrotu Dziubasa zostało to mnie strzela normalniehej słomiaczki
jak się macie?
co u reszty
zuskuz, mysz, sewa majsi, marta -meldować się !!!
ps - musialam wymiesć wątek utworzony przez dziewczynę która się chyba nudzi i zakłąda wiele niepotrzebnych--- strasznie mnie draznił widok
Ale z Ciebie zdolniacha,ja to tylko koszyczki z siana potrafię i ludziki z drewna i sznurka.Wyczarowałam ostatnio takie cuś :
Zobacz załącznik 167476Zobacz załącznik 167477
Już mi chyba odbija totalnie a tu jeszcze tyle czasu :-(
A co tam u Was ?
Pozdrawiam cieplutko :-)
To zazdroszczę może w wyniku tego nudzenia się pouczę się robić ludziki :-)Ale z Ciebie zdolniacha,ja to tylko koszyczki z siana potrafię i ludziki z drewna i sznurka.
No to masz zupełną odwrotność niż ja bo ja mam aż za dużo czasu :-(Melduję sie i ja
Ja zaganiana jestem ostatnio.... normalnie czasu na wszystko brak
Majsii ale cudeńko wyczarowałaś
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i do poklikania
Jakby co to służę wskazówkami;-).To zazdroszczę może w wyniku tego nudzenia się pouczę się robić ludziki :-)