reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słomiane wdowy

reklama
hej słomianki

Majsii ja na brak zajęć nie narzekam....:no::no::no:

hana ciekawe jak moje drugie dziecko będzie reagować na wyjazdy i powroty tatusia...:sorry::sorry:

Mi dziś bąbel nie dał spać od 2-00 do 5-00 rano, kopał...:szok:
Wstałam rano niczym zombi....:-p ale po 15-00 położyłam się spać, teraz mój chłop z młodym są w kościele na zebraniu związanym z 1 komunią św. a ja jutro na 17-00 idę do szkoły na zebranko...:sorry::sorry:
W niedzielę zaczynamy walkę młody idzie na 11-00 do kościoła i będziemy tam do 12-30....:eek: i tak co tydzień aż do maja, ksiądz sprawdza obecność więc nie uda się oszukać...:-p:-p

Beata - beda koledzy z klasy wiec spokojnie Twoj synek da rade :tak::tak::tak: Tylko Ciebie mi zal bo to zadna przyjemnosc w ciazy tak dlugo w kosciele byc... Moze sie umow z zaprzyjazniona mama jakas ze raz Ty zaprowadzasz dzieci ,a raz ona :tak:

hej

Mysz będę wysyłać mojego ojca....:laugh2::laugh2::laugh2: on uwielbia kościelne klimaty....:laugh2::laugh2::laugh2:

Zaraz się zwijam na zebranie....:sorry: Będą wybierać świętą trójcę...:tak: ustalać składki i kłócić się o każdy grosz....:eek: i znając życie będzie to trwać 2 godziny....:szok::szok::szok:

Witam jak zwykle wieczorową porą,niedawno do domciu wróciliśmy z długiego spacerku w okolice Kościoła ;-) i na plac zabaw zahaczyliśmy i z tej radości,że M jutro wraca :cool: to piffko sobie słowackie strzelę z soczkiem truskawkowym:-p a co!!!;-):tak::-D
A ja już 3 raz w trójce przedszkolu Olka:sorry::tak::szok:.

reklama
Do góry