Majsii
Fanka BB :)
Też mam pomidorki na działce ale mi zupa ze świeżych pomidorów nie wychodzi ;/ Nie wiem dlaczego bo to żadna filozofia ale nie smakuje i już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z Julem kończyliśmy wczorajszą.Gotuję pomidorówkę z pomidorów... pachnie w cały domu....
Zuskus odprawiłaś szarańczę do szkoły????? Mój miał focha bo go za szybko obudziłam ;-)
Ja dziś mam taki jeden plan...... nie robię nic ;-):-) ciekawe czy mi się uda :-)
Kurcze - brzuch mi rosnie...
Ja czekam aż nasz śmierdziuszek odejdzie z tego świata
Też mam pomidorki na działce ale mi zupa ze świeżych pomidorów nie wychodzi ;/ Nie wiem dlaczego bo to żadna filozofia ale nie smakuje i już
Kurcze - brzuch mi rosnie...
piękny plan oby się udało wytrwać w postanowieniu
Przynajmniej nie jestem sama ;-)Mnie też nie wychodzi, nie wiem co źle robie, ale jest najzwyklej w świecie nie dobra