reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słomiane wdowy

Majsii termin mam na 14.12 więc dzidziuś raczej nie poczeka ;-)
A Ty nie słuchaj wyssanych z palca historii o marynarzach, są to XIX wieczne ballady ;-)Mój pływa różnie po Europie, Stanach- 2 ostatnie kontrakty to M. śródziemne, teraz leci do Stanów a potem- któż to wie.....;-):-D
Mój do mnie często dzwoni ze statku co 2-3 dni, czasami co 5....:-p
tylko, że mój pływa na pasażerach...:-D więc ma dostęp do tel, netu wszystkiego....:-D:-D:-D

reklama
O jaaaaa to super :D Mój też wcześniej był w innej kompani to miał codziennie skype z tego co opowiadał a teraz nie mają nic tylko jak im czasem tel zasięg złapie ;/ Ale fajnie to urodzisz na same święta :D

Dzień dobry!

Witam nową mamusię słomiankę :tak: Resztę pozdrawiam i życzę miłego dzionka :tak:

Ja dziś mam taki jeden plan...... nie robię nic ;-):tak::-) ciekawe czy mi się uda :-)

Ooo chomikowi jak dobrze Ci :D Ja musze z tym diabłem iśc na łąkę i czekac, aż się wybawi ^^

Pewnie z 30 minut polata....:-D:-D:-D
Ja czekam aż nasz śmierdziuszek odejdzie z tego świata, syn już się nim nie interesuje a ja mam tylko więcej roboty....:sorry::sorry:

Gotuję pomidorówkę z pomidorów...:laugh2::laugh2::laugh2: pachnie w cały domu....:laugh2:

Mój walczy z papierami - masakra...:eek::eek::eek:

reklama
Do góry