reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

reklama
Witam witam :) A dzieje się tu coś w ogóle? bo coś zauważyłam, że nikogo tu nie ma :(
Witaj Majsii....:-D ostatnio był zastój , bo były wakacje, słońce i wolność...:-D:-D:-D
hmmmm niestety żywot słomianki jest bardzo smutny, ale trzeba iść przez życie i czerpać z niego co najlepsze....:-D
Mój już pływa kilka lat- ostatnio miał przerwę od 1.03 przez pół roku i we wrześniu dopiero nas opuści- czekamy właśnie na kontrakt i bilety....:-D
A Twój mąż na jakich statkach pływa????
4 miesiące szybko zleci.....:-D będzie dobrze....:laugh2:

Oj jutro mój młody ma do szkoły na 8-00 i 5 lekcji....:sorry::eek:
mam nadzieję, że do końca tygodnia jeszcze w szkole będzie luzik...:tak::tak::tak:

Zuskus a jak twoje dzieciaczki się mają???:-D o męża nie pytam, bo pewnie zarabia, zarabia, zarabia.....:laugh2::laugh2::laugh2:

---------->>>>>> ;-)

czesc na posterunku:cool2:
słomiana jak co tydzien
zaczynam niecierpieć tego stanu
ale na szczęście tygodnie lecą szybko:tak:

beatka - a Twój mąż na długo wypływa?---zdąży na narodziny - czy zrobisz to sama:-D... jak sobie dasz radę?

pozdrawiam dziewczynki
zuzkus, majsii, sewa:-)
i reszta która mi się juz na stronie nie wyświetla:cool:

Hej!
Mały ruch bo był sezon ogórkowy i jak pisała Beata kazda korzystała z wakacji. A teraz starszaki do ośrodków edukacyjnych to i czasu na neta więcej

Hana to Twój mąż też co tydzień w domu czy coś żle zrozumiałam:confused:

Pozdrawiam!!!:-):-):-)

Hana to Twój mąż też co tydzień w domu czy coś żle zrozumiałam:confused:
moj wyjezdza w poniedziałki a wraca w piątki:sorry:i nie wiem jak długo to potrwa....... a ja taka samiuśka z moim potomstwem:-)... najsmutniej to mi wieczorkiem - jak do pustego łoza się udaje i tyle miejsca w nim..........ale moj małoletni nadrabia odwiedza mnie w srodku nocy:cool2:

kilka dni samej to dla mnie praktycznie niezauwazalne :-D
Choc i tak nie narzekam - 8 tygodni to tez nie tak duzo :tak::tak:
Majsii - czyi to pierwszy kontrakt Twojego M???
Ja poprzednia ciaze w polowie spedizlam bez mojego, no i teraz w sumie wypadnie tak samo... Byleby na porod zdazyl ;-)

Witam nowe słomianki!!!
moj wyjezdza w poniedziałki a wraca w piątki:sorry:i nie wiem jak długo to potrwa....... a ja taka samiuśka z moim potomstwem:-)... najsmutniej to mi wieczorkiem - jak do pustego łoza się udaje i tyle miejsca w nim..........ale moj małoletni nadrabia odwiedza mnie w srodku nocy:cool2:
To tak jak u mnie,wyjazd o 3-ej nad ranem i piątek wieczór powrót:tak:.
Ostatnio Zuzi umilaliśmy czas :-p:tak::-D a w ten weekend wyjeżdżamy do Tychów i Katowic na chrzest.Z resztą poszłam do pracy to i na codzienne obowiązki czasu brakuje:sorry::tak:.

cześć

hana mój S nie zdąży na poród, no chyba że skrócą mu kontrakt( ale nie sądzę)
Według grafiku ma siedzieć na statku do 23grudnia, ale na święta nie wypuszczają- więc raczej przyjedzie na początku stycznia może 2-4... ;-)

Mysz u mnie kilka dni też mija niezauważalnie bez męża....;-)

Zuskus odprawiłaś szarańczę do szkoły????? Mój miał focha bo go za szybko obudziłam ;-)

Ale jestem niewyspana dopiero o 2 zasnęłam ;-) dzidziulek kopie z całej siły ;-)

Co dziś robicie?????????

reklama
Beata2710 Mój pływa na kontenerowcach no mam nadzieję, że te 4 mies szybko zlecą bo ja normalnie tęsknię jak nie wiem co :szok:
A w ogóle Twój M pływa po Europie czy gdzieś dalej ? I przy porodzie go nie będzie :( a na kiedy masz termin? Może Dzidziuś poczeka na Tatę :d Aaaa święta sama też sobie jeszcze tego nie wyobrażam -.-

Mysz1978 pływa już sporo czasu i miał kontrakty po 12-16 miesięcy ale wtedy się jeszcze nie znaliśmy :D Odkąd się znamy to jego pierwszy kontrakt :eek: I na początku byłam przewrażliwiona bo ile to ja się nie nasłuchałam o marynarzach co oni na tych statkach wyprawiają :szok: I w ogóle nie wiedziałam jak to jest ;/ Teraz troszkę mi już lepiej chociaż kontakt mamy prawie zerowy :( a przez dobre 2 lata byliśmy przy sobie cały czas więc znoszę to jak znoszę raz lepiej raz gorzej ...
Też mam nadzieję, że na poród zdąży bo inaczej to go poćwiartuje :d

Ostatnia edycja:
Do góry