reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

reklama
Witaj Beata!
Moja sąsiadka ma męża marynarza także wiem "czym to pachnie"... nie ma go miesiącami w domku, przyjeżdża na kilka dni i dalej w morze... nie zazdroszcze!!!

Sewa no jak tam, mężulek w domku... wrrr!!! Pozdrawiam!!!

Witaj Beata!
Moja sąsiadka ma męża marynarza także wiem "czym to pachnie"... nie ma go miesiącami w domku, przyjeżdża na kilka dni i dalej w morze... nie zazdroszcze!!!

Sewa no jak tam, mężulek w domku... wrrr!!! Pozdrawiam!!!
Ale juz jest lepiej Kiedys jezdzil na 10 miesiecy, teraz tylko na 6. Zycze Wam milego wieczoru dziewczyny.:-)

Ja tez moze do Was dolacze. Mam merza marynarza czesto nie ma go w domu . 07.09. wyjezdza do Californi na 6 miesiecy.
Witaj Beatko,juz cie spotkalam gdzies,,hehe na staraczkach:tak:;-);-)
Ja sie dawno nie odzywaam,bee jestem..

Sewcia pewnie męzem sie zajmuje..
Ja na wyjeżdzie byłam,,,grilki,imprezka rodzinna,,no i dizsiaj wyjazd nad morze..
buziaki dla wszystkich słomianek...

Witajcie... ja to taka tylko malutka słomianeczka ;-), bo mężulo mi zmyka na 2 tygodnie... Czymże to jest w porównaniu z tymi z Was, których mężowie precz za granicą pracują, albo na statkach pływają... ale dla mnie to pierwszy wyjazd męża odkąd jest dziecko... Zapewne dam sobie radę, bo duża dziewczynka jestem, ale jak mi będzie smutno, to napiszę... OK?? Pozdrawiam... Jesteście bardzo dzielne.. naprawdę... zawsze tak uważałam...

Ewcia to pozazdrościć tego morza... o rany jak ja uwielbiam morze... a Ustka hm? mam miłe wspomnienia... mój mąz mi się tam oświadczył... he he... na płaży... ach kiedy to było? 17.06.2005r. A jeśli można spytać to przy jakiej ulicy mieszkasz?

Novaczka jasne że pisz... w kupie raźniej...

Cześc wma witajcie..
U mnie piękne słonko,zjemy śniadanie,kawe spijam i ajde na wieś z Mateuszkiem niech sobie pobryka troszeczke chłopak na powietrzu,,w piaksu,,i w basenie,a ja sie poopalam...

Ewcia to pozazdrościć tego morza... o rany jak ja uwielbiam morze... a Ustka hm? mam miłe wspomnienia... mój mąz mi się tam oświadczył... he he... na płaży... ach kiedy to było? 17.06.2005r. A jeśli można spytać to przy jakiej ulicy mieszkasz?

Novaczka jasne że pisz... w kupie raźniej...
Wow no to super,,,na plaży oświdczyny..
Ja mieszkam w Słupsku,,a nie w Ustce...do Ustki mam 18km....

Witajcie... ja to taka tylko malutka słomianeczka ;-), bo mężulo mi zmyka na 2 tygodnie... Czymże to jest w porównaniu z tymi z Was, których mężowie precz za granicą pracują, albo na statkach pływają... ale dla mnie to pierwszy wyjazd męża odkąd jest dziecko... Zapewne dam sobie radę, bo duża dziewczynka jestem, ale jak mi będzie smutno, to napiszę... OK?? Pozdrawiam... Jesteście bardzo dzielne.. naprawdę... zawsze tak uważałam...
Dasz sobie rade ja zostalam sama z synkie jak synek mial 17 miesiecy. Bylo ciezko, bo maz wyjechal na 8 miesiecy. Bedzie o.k. glowa do gory!!!!!!:-)

reklama
witam nowe slomianki :tak:
ja sie juz pakuje i lece po malenka do przedszkola... na szczescie dzis nic nie mam do zalatwienia (oprocz wizyty u kolezanki) - tak wiec luksus :-D
powoli juz zaczynam ogarniac sytuacje przed wyjazdem (w pracy jeszcze nie mowie) - ale srednio mi idzie... :-p

Do góry